Ανω – κάτω η Σάλκε!

Ανω – κάτω η Σάλκε!

bet365

Ο ρεπόρτερ της Bild, Heiko Niedderer, γράφει στο Gazzetta.gr για το τελευταίο χαρτί του Κέλερ, τον... αντικαταστάτη του και τον «εμφύλιο» στα αποδυτήρια των Μπλε.

Ανω - κάτω η Σάλκε παραμονές του ματς με τον ΠΑΟΚ, ο θυμός των παικτών ξεχειλίζει, ο Κέλερ είναι με το ένα βήμα στην έξοδο και ήδη ακούγεται ο αντικαταστάτης του. Το κλίμα στα αποδυτήρια βαρύ και τα αστέρια του συλλόγου ρίχνουν βολές το ένα στο άλλο... Το gazzetta.gr σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του ρεπορτάζ της Σάλκε στη Bild σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις των Μπλε «Η ήττα από το Αννόβερο έκανε ακόμα πιο άσχημο το κλίμα στην ομάδα και η διάθεση τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι πολύ άσχημη. Ο κόουτς, Κέλερ είναι υπό μεγάλη πίεση και θα μπορούσε ακόμα και να απολυθεί αν η Σάλκε το βράδυ της Τρίτης αν η Σάλκε δεν πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν φήμες και για τον... αντικαταστάτη του, με τον Μάρκους Μπάμπελ να θεωρείται το φαβορί για τον πάγκο της ομάδας.

Στο Ανόβερο η ομάδα ήταν πάλι πολύ κακή, η Σάλκε δεν έβγαλε στο γήπεδο αυτοματισμούς και φαντασία είχε προβλήματα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Υπάρχει... γκρίνια στην ομάδα και κάποια αστέρια της ομάδας «επιτίθενται» ο ένας τον άλλο. Ο Ζερμέν Τζόουνς τόνισε πρώτος «Πάντα σε αυτή την ομάδα μιλάμε για τα ταλέντα μας, αλλά πρώτα πρέπει να παλεύουμε μέσα στο γήπεδο...» και ο Ντράξλερ πρόσθεσε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν... καταστροφή, παίξαμε φοβιασμένα».

Η Σάλκε έρχεται στην Θεσσαλονίκη με όλους τους αμφίβολους, Φαρφάν, Ουτσίντα, Ματιπ, Τζόουνς, θα είναι στην αποστολή, αλλά ο Κέλερ δεν γνωρίζει ακόμα αν μπορεί να τους υπολογίζει. Έχουν μπει σε ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά κανείς δεν είναι σίγουρος αν θα προλάβουν όλοι...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα