«Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε»

Θοδωρής Βασίλης
«Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε»

bet365

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του χθεσινού θριάμβου του Πανιωνίου, ο Αλέξανδρος Κούρος, μίλησε στο gazzetta.gr για την σπουδαιότητα της νίκης, αλλά και για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό.

Και όμως το καλοκαίρι προμηνυόταν δύσκολο για τον Πανιώνιο και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον θεωρούσαν ως ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Οι «κυανέρυθροι» όμως μετά το πέρας δύο αγωνιστικών όχι μόνο δεν έχουν ηττηθεί, αλλά δεν έχουν δεχτεί γκολ πετυχαίνοντας μάλιστα την μεγαλύτερη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην ιστορία τους με το επιβλητικό 3-0. Ένας από τους πρωταγωνιστές της σπουδαίας αυτής νίκης, ο Αλέξανδρος Κούρος μίλησε στο gazzetta.gr για τα συναισθήματά του, για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα τέρματα, ενώ αναφέρθηκε και στους «πράσινους».


Σπουδαία νίκη για τον Πανιώνιο. Αλήθεια περίμενες μία τέτοια επικράτηση και με τέτοιο σκορ;

Σίγουρα ήταν το τελευταίο που πίστευα ότι μπορεί να γίνει αλλά έκανα λάθος. Κάναμε την πιο μεγάλη νίκη στην ιστορία του Πανιωνίου απέναντι στον Παναθηναϊκό και από μόνο του αυτό είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα.

Που πιστεύεις ότι κρίθηκε το ματς;

Νομίζω το πάθος που δείξαμε σαν ομάδα. Το θέλαμε πιο πολύ και αυτό φάνηκε καθαρά μέσα στον αγωνιστικό χώρο αφού πετύχαμε τρία γκολ και θα μπορούσαμε αν ήμασταν λίγο περισσότερο προσεκτικοί να είχαμε σημειώσει και άλλο. .

Οι οδηγίες του προπονητή σας ποιες ήταν;

Γνωρίζαμε τι έπρεπε να αντιμετωπίσουμε είχαμε ξεκάθαρες οδηγίες για το τι πρέπει να προσέξουμε από τον Παναθηναϊκό. Παραχωρήσαμε χώρο στο πρώτο εικοσάλεπτο όπου είχε την κατοχή αλλά χωρίς να κάνει κάποια σπουδαία φάση. Στη συνέχεια ανεβήκαμε ισορροπήσαμε δημιουργήσαμε τις προυποθέσεις για το γκολ και ήρθε με τον Χρήστο. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν πιο απλά αν μέναμε στο πλάνο μας. Μας βοήθησαν πάρα πολύ τόσο ο Κολοβός όσο και ο Ντούνης και νομίζω ότι παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και προσφέραμε ωραίο θέαμα.

Ο Δημήτρης Κολοβός ήταν τρομερός χθες και είναι ευτύχημα για τον Πανιώνιο που τον έχει.

Σίγουρα είναι πολύ δυνατός και είναι ευτύχημα να τον έχεις στην ομάδα σου/. Είναι τρομερός τεχνίτης και φέτος θα κάνει ακόμα καλύτερη χρονιά. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και νομίζω το γεγονός ότι θα κάνει το μεγάλο άλμα δείχνει την ποδοσφαιρική του αξία..

Δεύτερο πετυχημένο αποτέλεσμα για την ομάδα. Αλήθεια περίμενες τέτοιο ξεκίνημα;

Γενικά είχαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι με όλα αυτά που έγιναν και πραγματικά δεν πίστευα ότι θα ξεκινήσουμε τόσο καλά. Και αποκτά μεγαλύτερη αξία το ξεκίνημα αυτό αν σκεφτεί κανείς ότι όχι μόνο δεν έχουμε χάσει, αλλά δεν έχουμε δεχτεί ούτε γκολ. Νομίζω ήταν έκπληξη για όλους μας η αρχή αυτή.

Ο κόουτς πάντως στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι θα πρέπει να παραμείνετε ταπεινοί γιατί κάποια στιγμή θα έρθουν και τα άσχημα αποτελέσματα.

Σίγουρα μία τέτοια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός σε γεμίζει αισιοδοξία και πίστη αλλά δεν γίναμε ξαφνικά σούπερ ομάδα όποτε πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο

Οι στόχοι της ομάδας;

Δεν αλλάζουν, είναι η γρήγορη παραμονή και μεις όλοι θα δώσουμε τα πάντα για κάτι καλύτερο, αφού στον Πανιώνιο δεν αρμόζει να παλεύει μόνο για την παραμονή.

Τον Παναθηναϊκό πως τον είδες;

Δεν είναι ο Παναθηναϊκός που ξέραμε τόσα χρόνια. Κάνει και αυτός ένα καινούργιο ξεκίνημα και μέχρι να βρει τον ρυθμό του θα πάρει κάποιο χρόνο. Νομίζω πάντως ότι θα βελτιωθεί στη συνέχεια.

Πολλοί λένε ότι πλέον ο Παναθηναϊκός έχει χάσει την αύρα του παρελθόντος και δεν βγάζει αυτό το φόβο και τον σεβασμό.

Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω αυτό. Έχει χάσει αρκετούς βασικούς αλλά νομίζω ότι θα βρει τον δρόμο του.

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

Θέλω κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος και να βελτιώνομαι συνεχώς. Θέλω κι ελπίζω μέσω του Πανιωνίου να φτάσω όσο γίνεται ψηλότερα.

Το καλοκαίρι φήμες ήθελαν την περίπτωσή σου να εξετάζουν διάφορες ομάδες.

Είχα ακούσει κάποιες φήμες αλλά μέχρι εκεί. Δεν ασχολήθηκα είμαι στον Πανιώνιο σε μία μεγάλη ομάδα και στόχος μου είναι να δίνω το 100% των δυνάμεών μου για την ομάδα και να βοηθήσω να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει. Τώρα αν έρθει κάτι μέσω του Πανιωνίου καλοδεχούμενο.

Τέλος, θες να αφιερώσεις κάπου την μεγάλη αυτή νίκη;

Στο κόσμο που ήταν δίπλα μας και είναι ωραίο συναίσθημα να σε παροτρύνουν αλλά και στους δικούς μου ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα