Μάνταλος: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Gazzetta team
Μάνταλος: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

bet365

Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες (δύο με Σταντάρ Λιέγης και μία με τον ΠΑΟΚ», στη Ξάνθη θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στον Πανθρακικό όπως ανέφερε και ο Πέτρος Μάνταλος.

Την Κυριακή διεξάγεται στα Πηγάδια το ντέρμπι της Θράκης με τη Ξάνθη να υποδέχεται τον Πανθρακικό και ο Πέτρος Μάνταλος μιλώντας στη κάμερα της NOVA ανέφερε πως ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη των γηπεδούχων. Αναλυτικά επισήμανε: «Αυτές τις μέρες θα πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα και να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Τρεις ήττες αφήνουν μία πικρία και θέλουμε να το αλλάξουμε και να έρθει η πρώτη νίκη στο παιχνίδι που έρχεται.

Η ομάδα του Πανθρακικού έχει κρατήσει το βασικό κορμό της, μία δυνατή ομάδα και θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Οι προπονήσεις είναι για να βρούμε τους εαυτούς και λύσεις στο σκοράρισμα γιατί με τα γκολ έρχονται οι βαθμοί.

Είναι μία ομάδα δυνατή αλλά το καταφέραμε πέρυσι και πρέπει να το κάνουμε και την Κυριακή. Ανάλογα με την ομάδα που παίζεις παίζεις και το ανάλογο ποδόσφαιρο. Με τον Πανθρακικό το παιχνίδι θα είναι κλειστό και ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα.

Πρέπει να βρούμε λύσεις στο σκοράρισμα και να λύσουμε τα θέματα που έχουμε πίσω όταν περιμένουμε τον αντίπαλο. Για τον κόσμο είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να κερδιθεί και αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη θα δώσουμε πολύ χαρά. Για εμάς είναι ένα ματς όπως τα άλλα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη.

Είμαι από μικρός στην Ξάνθη και η ομάδα μου έχει προσφέρει πολλά ενώ στην Κομοτηνή απλά εκεί γεννήθηκα. Ο κόσμος δεν παίζει μπάλα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πανηγυρίσουμε τη νίκη. Εύχομαι να αλλάξει η παράδοση και να κερδίσουμε φέτος.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη μεταγραφή αλλά απ' του χρόνου γιατί ακόμα είμαι στην Ξάνθη και αυτή είναι η ομάδα μου και θέλω να της δώσω όσα περισσότερα μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τη μεταγραφή και την επόμενη χρονιά θα αρχίσω σιγά σιγά να το νιώθω γιατί προς το παρόν είμαι εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα