«Χωρίς άγχος στο Καραϊσκάκης»

Gazzetta team
«Χωρίς άγχος στο Καραϊσκάκης»

bet365

Το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι για τον Ατρόμητο ο στόχος στο Κυριακάτικο ματς στο Καραϊσκάκης, όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Μπάλλας.

Πέρσι ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που έκοψε το αήττητο σερί του Ολυμπιακού επικρατώντας μέσα στο Καραϊσκάκης με 3-2. Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής οι Περιστεριώτες πάνε στον Πειραιά και ο Παναγιώτης Μπάλλας μιλώντας στην κάμερα της NOVA δεν έκρυψε την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς θα πάμε χωρίς άγχος μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πιστεύω εάν κάνουμε ένα καλό παιχνίδι να πάρουμε κάτι θετικό. Είναι πολύ δύσκολο γιατί ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι καλό μέσα σε αυτή τη δύσκολη έδρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα