Πήρε και Λούι ο Αστέρας

Φώτης Καρακούσης
Πήρε και Λούι ο Αστέρας

bet365

Οι μεταγραφές για τον Αστέρα συνεχίζονται με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 24χρονου Αργεντίνου αμυντικού Μπράιαν Εμμάνουελ Λούι.

Στην Τρίπολη φάνηκε πως είχαν θέμα με την άμυνα και οι άνθρωποι της ομάδας θέλησαν να συνεχίσουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις, αποκτώντας και τον 24χρονο Αρεγεντίνο Μπράιαν Εμμάνουλ Λούι.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Αστέρας Τρίπολης απέκτησε για τα επόμενα δύο χρόνια τον Αργεντινό Μπράιαν Εμμάνουελ Λούι, έναν ταχύτατο ποδοσφαιριστή που τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στη Ρασίγκ Κλάμπ, με την οποία είχε 76 συμμετοχές (με πέντε γκολ) στο πρωτάθλημα και 15 ακόμα διεθνείς συμμετοχές.

Ο Λούι αποτελεί το ενδέκατο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα στη φετινή καλοκαιρινή περίοδο και αποτελεί μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται και στις δύο πλευρές του γηπέδου, τόσο ως μπακ, όσο και ως χαφ, ενώ ήταν διεθνής με την εθνική Κ-20 της χώρας του.

Ο Λούι γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1989, έχει ύψος 1.74, ζυγίζει 68 κιλά και στον Αστέρα θα φοράει το Νο27».

«Οι φίλαθλοι να είναι υπερήφανοι για τον Αστέρα»

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Λούι τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Αστέρα, τον οποίο γνωρίζω πολλά χρόνια γιατί είναι διάσημος στην Αργεντινή. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την χώρα μου για να παίξω ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και θέλω να τα πάω καλά.

Πριν έρθω στον Αστέρα ζήτησα τη γνώμη του Γκρατσίνι και του Μπαστία, που μου είπαν τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο. Με τον Γκρατσίνι ήμασταν συμπαίκτες για 1,5 χρόνο στη Ρασίγκ Κλαμπ. Γνωρίζω πώς ο Αστέρας είναι μία πολύ καλή ομάδα στην Ελλάδα, έχοντας πραγματοποιήσει μία πολύ καλή χρονιά πέρσι. Επιθυμία όλων είναι να πάει το ίδιο καλά φέτος και γιατί όχι να πάει ακόμα καλύτερα.

Από την πλευρά μου θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα 90 λεπτά κάθε αγώνα, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του ο Αστέρας. Θέλω οι φίλοι της ομάδας να είναι ευχαριστημένοι και υπερήφανοι για τον Αστέρα.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα