Τα 6άρια και τα 8άρια!

Τα 6άρια και τα 8άρια!

Τα 6άρια και τα 8άρια!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος ξεχωρίζει στο blog του στο gazzetta τα 6άρια και τα 8άρια του Ολυμπιακού!

Πολλά τα ονόματα που ακούγονται για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά τις θέσεις των κεντρικών μέσων, λίγες ημέρες πριν το φινάλε των μεταγραφών-2 Σεπτεμβρίου για φέτος.

Οι ερυθρόλευκοι με την πώληση του Φέϊσα αναζητούν οπωσδήποτε ένα αμυντικό μέσο, καθώς ουσιαστικά η μόνη άλλη λύση που έχουν είναι ο Μανιάτης. Αλλά επειδή είναι προς πώληση κι ο Μασάντο η αναζήτηση γίνεται και για ένα 8άρι, δηλαδή ένα μέσο, που να έχει και δημιουργικές ικανότητες.

Ας ρίξουμε μία ματιά στα ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό το τελευταίο δεκαήμερο…

Καθαρό 6άρι είναι ο Κροάτης Βουκόγεβιτς της Ντιναμό Κιέβου. Όπως κι ο Σενεγαλέζος Ντιόπ της Λεβάντε. Και φυσικά ο Γκαργκάνο, ο Φλαμινί, ο Δανός Κβιστ (Στουτγκάρδης), ο Σέρβος Κάτσαρ (Αμβούργου), ο Καμερουνέζος Μπιά (ΚΠΡ), ο Γκανέζος Ενόχ (Άγιαξ), ο Μαντούρο (Σεβίλλης) κι ο Φρίμπονγκ (Άρσεναλ). Μάλιστα, οι Μαντούρο, Μπιά και Κάτσαρ μπορούν εύκολα να παίξουν και κόφτες.

Ο Τραορέ (Μίλαν-Τζένοα) είναι 8άρι. Μπορεί να παίξει και κόφτης, αλλά δεν είναι κόφτης.

Ο Γιαταμπαρέ (Μπαστιά) είναι πραγματικά πολυσύνθετος μέσος. Έχει τη δυνατότητα να παίξει και ανασταλτικά και πιο δημιουργικά-απλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να κάνει καλύτερα.

Ο Μπάρτον (ΚΠΡ) είναι στιλ Ορμπάϊθ, στο πιο σκληρό.

Ο Ντεφούρ (Πόρτο) είναι καθαρό οκτάρι.

Κι ο Κάλστρομ (Σπαρτάκ Μόσχας) το ίδιο. Μπορούν να παίξουν και σε θέση κόφτη, αλλά δεν είναι.

Θα μπορούσε κάποιος να πει πως το ιδανικό για τον Ολυμπιακό θα ήταν να βρει ένα παίκτη που να μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις, όπως ο Γιαταμπαρέ, ώστε να κάνει αν χρειαστεί και τις δύο δουλειές. Ωστόσο, αν πουληθεί κι ο Μασάντο, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο έως απίθανο να βγει ο α΄ γύρος και το Τσάμπιονς Λιγκ (και το Γενάρη βλέπουμε), μόνο με τη μία μεταγραφή και τους Μανιάτη, Σάμαρη για τις θέσεις των δύο αμυντικών-κεντρικών χαφ (αφού οι Τσόρι, Φουστέρ, Ιμπαγάσα και Ντε Βινσέντι είναι πιο επιθετικογενείς χαφ).

Οπότε λογικό είναι ο Ολυμπιακός κινείται και για δεύτερο κεντρικό χαφ, στο ενδεχόμενο να φύγει ο Πορτογάλος. Κι αν του κάτσει κάποια «βολική» μεταγραφή, μην πάρει δύο μέσους ακόμη κι αν δεν δώσει τον Μασάντο…

Παρεμπιπτόντως, σχεδόν όλοι αυτοί που γράφονται, είναι πολύ γνωστοί και καλοί μέσοι. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της πιο σωστής επιλογής, ανάλογα και με το οικονομικό και το ποιοί έρχονται στην Ελλάδα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.