Δίνει 1,5 εκατ. στον Πιάτι!

Δίνει 1,5 εκατ. στον Πιάτι!

Gazzetta team
Δίνει 1,5 εκατ. στον Πιάτι!

bet365

Κοντά στην απόκτηση του Πάμπλο Πιάτι φαίνεται ότι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να προσφέρουν στον παίκτη 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Όπως έγραψε από χθες πρώτο το gazzetta, η πρόταση των τριών εκατ. ευρώ που έχει στα χέρια της η Βαλένθια για τον Αργεντινό άσο, είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής και ήδη πιέζει τον παίκτη για να γίνει το μεγάλο deal. Αυτό πάντως αναμένεται να συμβεί εφόσον καταφέρει τελικά ο Δικέφαλος του Βορρά να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η οποία θα φέρει κι ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία του.

Οι Θεσσαλονικείς εξάλλου προσφέρουν ένα ιδιαίτερα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον 24χρονο μέσο και συγκεκριμένα περί τα 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως για τρία χρόνια, σύμφωνα με το «Goal». Με δεδομένο μάλιστα και τα 3 εκατ. ευρώ που δίνονται στις «νυκτερίδες», τότε το συνολικό κόστος της μεταγραφής φτάνει στα 7,5 εκατ. ευρώ, χρήματα που είναι έτοιμος να βγάλει από την τσέπη του ο Ιβάν Σαββίδης αν αποκλείσει ο ΠΑΟΚ τη Σάλκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα