Αμφίβολος ο Ουτσίντα

Αμφίβολος ο Ουτσίντα

bet365

Μετά τον Χούντελααρ ο ΠΑΟΚ είναι πιθανό μην αντιμετωπίσει στην ρεβάνς της Τούμπας ούτε τον Ιάπωνα μπακ.

Ισως στο μεγαλύτερο ματς της ιστορίας του, ο Δικεφάλος να έχει ακόμα καλύτερη αντιμετώπιση από τη μοίρα. Μετά τον Ολλανδό killer που είναι εκτός και τον Περουβιανό εξτρέμ που δεν είναι σίγουρος για τους Βασιλικούς Μπλε, ίσως προκύψει και στην πρόβλημα και στην άμυνα. Αυτό γιατί ο Ατσούτο Ουτσίντα υπέστη διάταση στην προπόνηση της Πέμπτης (23/08) και χάνει σίγουρα τον αγώνα με το Ανόβερο για την 3η αγωνιστική της Bundesliga, αφού τέθηκε εκτός αποστολής.

Η επίσημη Σάλκε δεν έχει τοποθετηθεί για το αν ο 25χρονος δεξιός μπακ (έχει παίξει στα 3 τελευταία 90λεπτα) θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον απίστευτα σημαντικό αγώνα στην Θεσσαλονίκη, όμως το μόνο βέβαιο είναι ότι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη, όπως και εκείνη του Τζέφερσον Φαρφάν.

Πιθανός αντικαταστάτης του Ιάπωνα είναι ο 28χρονος Γερμανός, Τιμ Χούγκλαντ, ο οποίος έχει παίξει απειρο-ελάχιστα τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ ο Γιενς Κέλερ μπορεί να κάνει και αλχημεία. Δεδομένου ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είναι εκτός δράσης, ο τεχνικός των Βασιλικών Μπλε μπορεί να μετατοπίσει τον Χέβεντες (έχει ξαναπαίξει εκεί) στα δεξιά της άμυνας και να βάλει στόπερ Φελίπε Σαντάνα και Μάτιπ.

Βέβαια, στα δύο πρώτα ματς της Bundesliga, που ένας εκ των δύο τελευταίων ήταν βασικός (στο πλευρό του Χέβεντες), η Σάλκε μέτρησε 3 και 4 τεμάχια αντίστοιχα. Φανταστείτε να παίξουν οι δύο τους...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα