Τα... σκάει για Πιάτι!

Τα... σκάει για Πιάτι!

Απόστολος Παγώνης
Τα... σκάει για Πιάτι!

bet365

Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες προσφέρει στην Βαλένθια 3 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Πάμπλο Πιάτι! Συνεχίζονται οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες για να ολοκληρωθεί αυτό το μεγάλο deal.

Φορτσάρει μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες καθώς μετά τον Έντσον Μπράαφχαϊντ, ετοιμάζεται για το μεγάλο μεταγραφικό μπαμ. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από την ΠΑΕ οι Θεσσαλονικείς έχουν καταθέσει νέα πρόταση στην Βαλένθια για την απόκτηση του 24χρονο Αργεντινού μεσοεπιθετικό, Πάμπλο Πιάτι.

Η διοίκηση του Δικεφάλου προσφέρει 3 εκατ. ευρώ κας για την απόκτηση του ενώ στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις αυτή την ώρα και αυτός είναι ο λόγος που οι Βρύζας και Τσιστιακόφ δεν ταξίδεψαν στο Αγρίνιο μαζί με την αποστολή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 12 Αυγούστου είχε γραφτεί στον Ισπανικό Τύπο, ότι για τον παίκτη ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός.

Ο Πιάτι, ξεκίνησε την καριέρα του στην Εστουντιάντες με την οποία έπαιξε 49 παιχνίδια πετυχαίνοντας 13 γκολ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Αλμερία. Με την ισπανική ομάδα αγωνίστηκε σε 101 παιχνίδια σε τρεις σεζόν, πετυχαίνοντας 19 γκολ. Η Βαλένθια ξόδεψε 7,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.Με τις νυχτερίδες, αγωνίστηκε δύο σεζόν. Την πρώτη είχε 30 συμμετοχές – τις 14 βασικός – με 2 γκολ ενώ πέρυσι είχε 14 συμμετοχές – 10- ως βασικός – με 1 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα