Στην Γένοβα για Τραορέ!
Την ίδια ώρα που, όπως φαίνεται, το ελληνικό κλαμπ είναι κοντά στο να κλείσει μία πολύ συμφέρουσα συμφωνία με την Μπενφίκα για την πώληση του Φέισα, γίνονται κινήσεις για την ενίσχυση του άξονα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές από την Ιταλία, ο Ολυμπιακός μπορεί και προσπαθεί να βγει κερδισμένος από μία τράμπα στην γειτονική χώρα αφού από αργά το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι οι Ροσονέρι ολοκληρώνουν την ανταλλαγή του Μπακάιγ Τραορέ με τον Βάλτερ Μπίρσα της Τζένοα, ομάδα με την οποία έχουν εξαιρετική σχέση.
Και εδώ κολλάει ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται και ο μάνατζρ του παίκτη βρίσκεται ήδη στην Γένοβα για να μιλήσει με τους Ροσομπλού για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον 28χρονο, ύψους 1.86 μ. κεντρικό μέσο από το Μάλι που δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Τραορέ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2012 από την Μίλαν με ελεύθερη μεταγραφή από την Νανσί, όπως πέρυσι έπαιξε μόλις σε 7 ματς της Serie A. Με την Εθνική του ομάδα έχει παίξει 21 φορές και έχει πετύχει δύο γκολ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
