Ο Μαυρίας στα ερυθρόλευκα!

Φώτης Καρακούσης
Ο Μαυρίας στα ερυθρόλευκα!

bet365

Στον μαγικό κόσμο της Πρέμιερ Λίγκ ανήκει και τυπικά από σήμερα ο Χάρης Μαυρίας με την Σάντερλαντ να ανακοινώνει την απόκτησή του και τον ίδιο να φωτογραφίζεται με τα ερυθρόλευκα της νέας του ομάδας.

Το όνειρο της συμμετοχής στο καλύτερο κατά πολλούς πρωτάθλημα του κόσμου, έγινε πραγματικότητα για τον Χάρη Μαυρία. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο με την Σάντερλαντ διαρκείας τριών ετών και στην συνέχεια οι... μαυρόγατες τον ανακοίνωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σάντερλαντ έχει ως εξής: «Η Σάντερλαντ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου του Έλληνα διεθνούς άσου Χαράλαμπου (Χάρη) Μαυρία, από τον Παναθηναϊκό.

Ο Μαυρίας, 19 ετών, θα είναι για τρία χρόνια στο Γουέρσαϊντ καθώς συμφώνησε με τις «μαυρόγατες».

Ο Έλληνας μέσος προέρχεται από τις ακαδημίες της ελληνικής ομάδας. Έπαιξε για πρώτη φορά στο Champions League σε ηλικία 16 ετών το 2010, όντας ο δεύτερος νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ στη διοργάνωση.

Ο νεαρός έχει 59 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας του και 11 σε ευρωπαϊκούς αγώνες, με την ελληνική ομάδα, έχοντας σκοράρει 6 φορές.

Ο Μαυρίας έχει παίξει δυο φορές στην Εθνική Ελλάδας, ενώ έχει συμμετοχές με τις Εθνικές Κ17, Κ19 και Κ21.

Ο Μαυρίας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 35».

Ίδιο νούμερο με το πρώτο του στο «τριφύλλι»

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν διάλεξε τυχαία το νούμερο 35. Ήταν αυτό που φόρεσε για πρώτη φορά στον Παναθηναϊκό, ομάδα που ποτέ του δεν έκρυψε πως αγαπάει. Το αγαπημένο του 7 άλλωστε ανήκε στον Σεμπάστιαν Λάρσον και έτσι προτίμησε το 35 που θα του θυμίζει ακόμα περισσότερο το «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα