Τελείωσε του Μαυρία!

Gazzetta team
Τελείωσε του Μαυρία!

bet365

Η Σάντερλαντ ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως οι ιατρικές εξετάσεις του Χάρη Μαυρία είναι ok και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η αγγλική ομάδα επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του μέσου του Παναθηναϊκού και μετά από αρκετές προσπάθειες τα κατάφερε. Ο Χάρης Μαυρίας είναι εδώ και λίγα 24ωρα στην Αγγλία, όπου χθες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα η Σάντερλαντ ενημέρωσε τους πράσινους πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο παίκτης θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Χάρης Μαυρίας είναι, πλέον, παίκτης της Σάντερλαντ αφού απομένουν κάποια τυπικά θέματα (μια ανταλλαγή εγγράφων) για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Υπενθυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός θα λάβει 3+1 εκατομμύρια ευρώ για τη μετακόμιση του διεθνή παίκτη στην Αγγλία, ενώ θα κοιτάξει και την ενίσχυση του με το... ζεστό 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα