Ειλημμένη απόφαση για Μίτσελ

Ειλημμένη απόφαση για Μίτσελ

Gazzetta team
Ειλημμένη απόφαση για Μίτσελ

bet365

Στα... σχοινιά βρίσκεται ο Μίτσελ και είναι ειλημμένη όπως φαίνεται η απόφαση για αντικατάστασή του αν δεν αλλάξει ο Ολυμπιακός εικόνα από το επόμενο κιόλας παιχνίδι.

Οι άσχημες εμφανίσεις των πρωταθλητών Ελλάδας στα φιλικά προετοιμασίας, οι οποίες συνεχίστηκαν και στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Καλλονή, φαίνεται ότι... γεμίζουν σιγά-σιγά το ποτήρι της υπομονής της διοίκησης των Πειραιωτών. Παρά την σημαντική ενίσχυση που υπήρξε οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν παρουσιάσει το θέαμα που περιμένουν τόσο ο κόσμος, όσο και οι ιθύνοντες του συλλόγου, με αποτέλεσμα η απομάκρυνσή του Μίτσελ να θεωρείται θέμα χρόνου σύμφωνα με το «Goal»!

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού προσδοκούν αλλαγή της εικόνας της ομάδας από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο κιόλας, κάτι που αν δεν συμβεί θα σημάνει αυτόματα και σημαντικές εξελίξεις, όπως αναφέρεται. Αυτό σημαίνει ότι αν η ομάδα του μεγάλου Λιμανιού κάνει ανάλογη εμφάνιση στο προσεχές παιχνίδι με τους Περιστεριώτες, είναι αρκετά πιθανή η άμεση αντικατάσταση του 50χρονου τεχνικού!

Μάλιστα στη χθεσινή συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στον Μίτσελ και τον Γιάννη Βρέντζο (ήταν παρών και ο Ισά), ο Ισπανός τεχνικός ενημερώθηκε για το πόσο δύσκολη είναι πλέον η θέση του μετά την αναμέτρηση της Δευτέρας με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Κάποια άλλα σενάρια πάντως θέλουν την πιθανή αποχώρησή του να γίνεται στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, μετά την 3η αγωνιστική δηλαδή της Σούπερ Λιγκ ώστε να υπάρχει και ο απαραίτητος χρόνος για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Δεδομένο πάντως είναι πως το μέλλον του Μίτσελ είναι πλέον δυσοίωνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα