Παράσχος: «Να είμαστε 100% έτοιμοι»

Παράσχος: «Να είμαστε 100% έτοιμοι»

Μάκης Σταθάτος
Παράσχος: «Να είμαστε 100% έτοιμοι»

bet365

Απόλυτα έτοιμος και προσεκτικός στην άμυνα πρέπει να είναι ο Ατρόμητος στο αυριανό ματς (22/8, 19:30) με την Αλκμάαρ, σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο.

Ο τεχνικός του Ατρομήτου κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου εν όψει της πρώτης αναμέτρησης του Περιστερίου για τα πλέι οφ του Europa League, έδωσε μεγάλο βάρος στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Για το αν είναι μεγάλη η πίεση: «Το άγχος υπάρχει σίγουρα. Η Αλκμάαρ είναι μια μεγάλη ομάδα που το έχει αποδείξει με καλές πορείες στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα, πολύ κοντρολαρισμένη. Πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα από το ματς με τον Εργοτέλη, αλλιώς δεν έχουμε τύχη. Πρέπει επίσης, να δείξουμε προσοχή στα στημένα καθώς η Αλκμάαρ έχει ψηλά παιδια».

Για το αν θα παίξει πιο αμυντικά λόγω του ονόματος του αντιπάλου: «Πάνω κάτω θα παίξουμε όπως ξέρουμε. Δεν θα αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Απλώς θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος και και ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιους παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν, αυτό είναι το σημαντικό. Αν τα καταφέρουμε μπορούμε να τα καταφέρουμε στην Ολλανδία».

Για την βοήθεια του κόσμου: «Πιστεύω ότι θα έχουν επιστρέψει από τις διακοπές και θα είναι δίπλα μας για να στηρίξουν την προσπάθεια μας».

Νάστος: «Φαβορί η Αλκμάαρ»

Ο Βαγγέλης Νάστος τόνισε ότι το μεγάλο φαβορί στα χαρτιά είναι η Αλκμάαρ, αλλά αυτό πρέπει να φάνεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. «Η εμπειρία φέτος είναι μεγαλύτερη. Η Αλκμάαρ είναι μια μεγάλη ομάδα και στα χαρτιά είναι το φαβορί. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο, ποια ομάδα δηλαδή θα περάσει. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο γήπεδο».

Για το αν είναι κίνητρο η περυσινές εμφανίσεις με τη Νιούκαστλ: «Κίνητρο υπάρχει πάντα για όλους. Για τους παίκτες, την διοίκηση, τον κόσμο. Θα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα θα προκριθεί στους ομίλους. Είμαστε διαφορετική ομάδα φέτος».

Για την βοήθεια του κόσμου: «Ελπίζουμε να κάνουμε τον κόσμο να φύγει χαρούμενος από το γήπεδο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα