Και στο... βάθος Ντε Βινσέντι

Και στο... βάθος Ντε Βινσέντι

bet365

Ακόμα έναν παίκτη, θέλει ο Πλατανιάς για να κλείσει το ρόστερ, με την περίπτωση του Ντε Βινσέντι να... παίζει υπό προϋποθέσεις.

Σε αναζήτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή είναι η ομάδα του Πλατανιά, η οποία θέλει να κλείσει το ρόστερ της, με μία ακόμα, δυνατή, προσθήκη. Οι Κρητικοί θέλουν ένα εξτρέμ, με δυνατότητα να πατά περιοχή και να έχει καλή επαφή με τα δίχτυα.

Ένα από τα ονόματα που παίζουν δυνατά, είναι αυτό του Ντε Βινσέντι, ο οποίος σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά στις περισσότερες ομάδες του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν θέλουν διάσταση στο θέμα, καθώς όπως τονίζουν, δεν υπάρχει ακόμα κάτι... χειροπιαστό.

Συγκεκριμένα, τονίζουν πως ο παίκτης είναι σίγουρα μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, όμως δεν είναι αυτό ακριβώς που ψάχνουν, ενώ επίσης δεν περνά μόνο από το χέρι τους η απόκτηση του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού.

Οι «πρωταθλητές» πάντως, έχουν αποφασίσει πως θα παραχωρήσουν τον παίκτη, αρκεί να έρθει μία ενδιαφέρουσα πρόταση δανεισμού. Και μία από τις ομάδες που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις τους είναι ο Πλατανιάς, αφού έχει και την οικονομική ευχέρεια να καλύψει το συμβόλαιο του παίκτη, αλλά είναι και δεδομένο πως ο Αργεντινός θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του βασικού κορμού του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα