Νάνο: «Έχουμε μεγάλη θέληση»

Νάνο: «Έχουμε μεγάλη θέληση»

Gazzetta team
Νάνο: «Έχουμε μεγάλη θέληση»

bet365

Ο Νάνο μίλησε για τη θέληση και την όρεξη που υπάρχει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

Για το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Παναιτωλικό: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη που πετύχαμε ως ομάδα. Από εκεί και πέρα, σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο πρώτος που πέτυχε γκολ και άνοιξε με αυτόν τον τρόπο τη σεζόν. Το σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε στο πρωτάθλημα με νίκη. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε και άλλα γκολ και να συνεχίσουμε με νίκες στο πρωτάθλημα».

Για το αν βοηθά ψυχολογικά αυτή η νίκη ενόψει του αγώνα με τον Πανιώνιο: «Βεβαίως και βοηθά ψυχολογικά η νίκη που πετύχαμε στην πρώτη αγωνιστική, γιατί αποτελεί ένα έναυσμα για τον επόμενο αγώνα με τον Πανιώνιο, στον οποίο επίσης θα μπούμε με καλή ψυχολογία για να μπορέσουμε να πετύχουμε κι εκεί άλλους τρεις βαθμούς που μας χρειάζονται».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Ελπίζουμε να συνεχίσουμε με επιτυχία σε αυτή τη μάχη. Νομίζω ότι αξίζουμε να προχωρήσουμε με νίκες. Το αξίζει και ο σύλλογος και η ομάδα και οι φίλαθλοι. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε νέα ομάδα και νέους παίκτες, όμως πιστεύω ότι όλοι μαζί έχουμε μεγάλη θέληση, μεγάλη όρεξη και θα προχωρήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα