Στην Αγγλία ο Μαυρίας με 4 εκατ. ευρώ!

Στην Αγγλία ο Μαυρίας με 4 εκατ. ευρώ!

Νίκος Αθανασίου
Στην Αγγλία ο Μαυρίας με 4 εκατ. ευρώ!

bet365

Ο διεθνής εξτρέμ του Παναθηναϊκού ταξιδεύει για το Σάντερλαντ για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει. Στα 3+1 εκ. η συμφωνία των δύο ομάδων!

Τις τελευταίες ημέρες και μετά το ταξίδι του Παναθηναϊκού στο Νόριτς, υπήρχε κινητικότητα από την Σάντερλαντ για τον Χάρη Μαυρία. Η αίσθηση που υπήρχε είναι πως τελικά οι Άγγλοι θα επανέλθουν και έτσι κι έγινε. Μάλιστα, κατέθεσαν προσφορά ίδια με την αρχική. 3+1 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του διεθνή εξτρέμ, ο οποίος αυτή την ώρα «πετάει» για το Νησί, όπου αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει με τις «μαυρόγατες».

Το πόσο της προσφοράς ήταν τέτοιο που το «τριφύλλι» δεν μπορούσε να το αρνηθεί, ωστόσο, με αυτά τα χρήματα θα έχει την ευκαιρία να κλείσει «τρύπες» όσο μέσα όσο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα