«Δεν φοβόμαστε, αλλά σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ»

«Δεν φοβόμαστε, αλλά σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ»

bet365

Η Μέταλιστ δεν τα… παρατά, αλλά η Σάλκε ανησυχεί μόνο για ΠΑΟΚ. Ο Χέβεντες μιλά στο gazzetta.gr για το… εμπόδιο, Στέφενς, τον «κατάσκοπο» Παπαδόπουλο και την εικόνα στο Χάρκοβο.

Οι Ουκρανοί πουλάνε... τρέλα, αλλά οι παίκτες της Σάλε ανησυχούν μόνο για τον ΠΑΟΚ. Οι Μπλε ξέρουν τις παγίδες που κρύβουν οι αναμετρήσεις, μόνο... χαλαροί δεν είναι για τα ματς, μιας και... κατάσκοπος, Κυριάκος Παπαδόπουλος τους ενημερώνει για όλους και για όλα. Ο αρχηγός της Σάλκε, Μπένεντικ Χέβεντες μιλά στο gazzetta.gr για την επιστροφή του Στέφενς, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, αλλά και τις... ανησυχίες τους μετά το ματς της Ουκρανίας.

Πως αισθάνεστε που θα παίξετε εναντίον του Στέφενς, ενός τεχνικού που έχει γράψει ιστορία στη Σάλκε;
«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που θα έρθει ξανά στο γήπεδό μας, έστω και ως αντίπαλος. Είναι αλήθεια πως με τον Στέφενς είχαμε πολλές επιτυχίες, έχει άλλωστε μια θέση στην ιστορία της Σάλκε μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου, UEFA. Σίγουρα δεν είναι κάτι... εύκολο να τον συναντήσεις ως αντίπαλο, αλλά είναι ποδόσφαιρο, φίλοι εκτός, αντίπαλοι εντός γηπέδου. Μπορώ να πω πάντως πως είναι εξαιρετικός τεχνικός και μας οδήγησε σε υψηλές θέσεις»

Πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο ισχυρός μετά την απόφαση της UEFA να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη; Εχετε μελετήσει αρκετά τον ΠΑΟΚ;

«Είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος, αλλά μην ξεχνάτε πως υπάρχουν και οι... κατάσκοποι που μας βοηθούν και μας παρέχουν πληροφορίες. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μας έχει δώσει αρκετές πληροφορίες, μας έχει βοηθήσει και ξέρουμε τι θα βρούμε μπροστά μας. Το σίγουρο είναι πως δεν θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας».

Μήπως ανησυχείτε πως ο Στέφενς γνωρίζει πολλά για την ομάδα σας; Αισθάνεστε ότι ίσως αυτό θα επηρεάσει τα παιχνίδια;
«Θα ξέρουμε μετά τα παιχνίδια.. Φυσικά, δεν υπάρχει κανείς να μάθει περισσότερα για τη Σάλκε από τον Στέφενς, ξέρει τα πάντα για την ομάδα. Αλλά φυσικά όλα θα κριθούν στο γήπεδο, αισθανόμαστε δυνατοί και θα προσπαθήσουμε να το αποδείξουμε. Σοβαροί και πειθαρχημένοι θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε και το εμπόδιο του Στέφενς».

Ποια ομάδα προτιμούσατε να έχετε απέναντι σας; Μέταλιστ ή ΠΑΟΚ;
«Δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη επιθυμία. Φυσικά, ήμασταν έκπληκτοι με την απόφαση της UEFA να αλλάξει τον αντίπαλο. Ως παίκτες θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να προχωρήσουμε με αυτό.

Τι φοβάστε πιο πολύ από τον ΠΑΟΚ; Ξέρετε πολλά πράγματα για τον αντίπαλό σας;
«Ξέρω την ομάδα μου πολύ καλά, δεν φοβόμαστε κανέναν, αλλά σεβόμαστε και αρκετά τον ΠΑΟΚ. Εχει τον Στέφενς, έμπειρους παίκτες και ξέρουμε πως ενισχύθηκε μετά τα ματς με τη Μέταλιστ. Επαιξε πολύ καλά στην Ουκρανία και θα μπορούσε να κερδίσει και όχι να αναδειχθεί ισόπαλος».

Η ομάδα σας νομίζετε ότι είναι πιο ισχυρή φέτος; Εκτός από την Ευρώπη μπορεί να μπει ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ;
«Νομίζω ότι έχουμε κάποιους εξαιρετικούς νεαρούς παίκτες που το μέλλον τους ανήκει και η ομάδα μας είναι σίγουρα ισχυρότερη. Φυσικά έχουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο ξεκίνημα. Μπάγερν και Ντόρτμουντ έδειξαν σε όλη την Ευρώπη πόσο ισχυρες είναι. Θα είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσεις έναν από τους δυο, αλλά αν τερματίσεις τρίτος ή τέταρτος για μας θα είναι μια μεγάλη επιτυχία».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα