Πουλάνε τρέλα οι Ουκρανοί!

Φώτης Καρακούσης
Πουλάνε τρέλα οι Ουκρανοί!

bet365

Τι και αν η ΟΥΕΦΑ τους έχει αποκλείσει από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Ουκρανοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα και είναι έτοιμοι να πάνε κανονικά στην Γερμανία για τον αγώνα με την Σάλκε, ελπίζοντας σε τελική δικαίωση από το CAS.

Η κάτι ξέρουν αναφορικά με την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση στο CAS ή απλά (είναι και το πιο πιθανό) πουλάνε τρέλα. Ο λόγος για τους Ουκρανούς της Μέταλιστ, οι οποίοι παρότι έχουν αποκλειστεί από την ΟΥΕΦΑ λόγω του στημένου αγώνα με την Καρπάτι το 2008, όχι απλά δεν καταθέτουν τα όπλα, αλλά είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν κανονικά αύριο στην Γερμανία!

Ναι οι άνθρωποι παρότι αποκλεισμένοι θα ταξιδέψουν στην Γερμανία για τον αγώνα με την Σάλκε με τον αντιπρόεδρο της ομάδας Κονσταντίν Πιβοβάροφ να τονίζει σχετικά: «Η αναχώρηση της αποστολής έχει προγραμματιστεί για το πρωί της 20ής Αυγούστου και δεν ακυρώνεται. Το βράδυ, θα αποφασίσουμε. Νομίζω ότι η ομάδα θα μεταβεί αύριο το πρωί, ούτως ή άλλως. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00. Η ομάδα θα πετάξει προς το αεροδρόμιο της Κολωνίας»!

Στην Μέταλιστ ελπίζουν πως θα δικαιωθούν στο νέο αίτημα ακύρωσης της απόφασης αποκλεισμού της ΟΥΕΦΑ και πως τελικά θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν από την Σάλκε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αύριο μάλιστα περιμένουν την απόφαση, ελπίζοντας πως θα είναι θετική. Για το συγκεκριμένο θέμα της δεύτερης αίτησης ανάκλησης επισημαίνουν: «Το δικαστήριο της Λωζάνης ανέλαβε μια δεύτερη αίτηση αναιρέσεως της Μέταλιστ σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής προσφυγών. Πριν από το γεύμα αύριο θα καθορίσει το κατά πόσον ή ομάδα θα συμμετάσχει στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα