«Να είμαστε ένα ενιαίο σύνολο»

«Να είμαστε ένα ενιαίο σύνολο»

Γιώργος Βροντάκης
«Να είμαστε ένα ενιαίο σύνολο»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης με αφορμή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος δήλωσε πως κανένας δε θα μπορέσει να σπρώξει τον ΠΑΟΚ εκτός πορείας αν παραμείνουν ενωμένοι!

Αναλυτικά το κείμενο από το σάιτ του ΠΑΟΚ:

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης με αφορμή την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στέλνει τα συγχαρητήριά του στην ομάδα για το νικηφόρο ξεκίνημα επί της Ξάνθης και παράλληλα τις ευχές του για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013-14. Αναλυτικά η δήλωσή του κ. Σαββίδη:

«Θα ήθελα να στείλω τις ευχές μου προς όλους για την αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εύχομαι στους φιλάθλους, το προπονητικό επιτελείο, τους ποδοσφαιριστές και σε όλο το προσωπικό να έχουν μια επιτυχή σεζόν που θα μας επιτρέψει να φτάσουμε τους πιο υψηλούς στόχους.

Το Σάββατο ήταν μια υπέροχη βραδιά, μια βραδιά του ΠΑΟΚ. Γεμάτο γήπεδο, μια ομάδα που ήξερε πώς έπρεπε να παίξει για να κερδίσει, ολόκληρες οικογένειες στις κερκίδες και καταπληκτική ατμόσφαιρα. Και όλα αυτά μολονότι προηγήθηκε ημέρα αργίας και διανύουμε την περίοδο θερινών διακοπών.

Όλοι διαπιστώσαμε πόσα μπορούμε να καταφέρουμε μαζί, ενωμένοι. Η ενέργεια του γηπέδου γέμιζε την ομάδα και αυτή ανταπέδωσε με πάθος, μαχητικότητα και πνεύμα νικητή. Λυπάμαι πραγματικά πολύ που στην Ευρώπη είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε σε άδειο γήπεδο. Αυτό θα είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας. Από δω και πέρα εμείς πρέπει να εξαλείψουμε κάθε πιθανότητα να συμβούν ανάλογα περιστατικά που έχουν τόσο θλιβερές συνέπειες.

Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους στηρίζουν την ομάδα, όλους όσους είναι έτοιμοι να βαδίσουν αυτό το δύσκολο δρόμο προς τους υψηλότερους δυνατούς στόχους.

Όλοι μας πρέπει να συνειδητοποιήσουμε αυτή την ιστορική στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Όλα γίνονται με μια προϋπόθεση – πρέπει να είμαστε ένα ενιαίο σύνολο. Κανένας δε θα μπορέσει να μας σπρώξει εκτός πορείας αν παραμείνουμε ενωμένοι!

Με αφετηρία τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα συνεχίσει να μας επιβραβεύει με ανάλογες εμφανίσεις. Καλή επιτυχία!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα