«Μπράβο αλλά να γίνουμε καλύτεροι»!

«Μπράβο αλλά να γίνουμε καλύτεροι»!

Νίκος Αθανασίου
«Μπράβο αλλά να γίνουμε καλύτεροι»!

bet365

O Γιάννης Αναστασίου μοίρασε συγχαρητήρια στο Κορωπί αλλά κράτησε χαμηλά την μπάλα και ζήτησε πολύ δουλειά για το καλύτερο!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τρόπο ιδανικό το νέο πρωτάθλημα, αφήνοντας παράλληλα υποσχέσεις για την συνέχεια. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιάννης Αναστασίου, ήταν ικανοποιημένος από την νίκη και την εμφάνιση των παικτών του αλλά ξέρει πολύ καλά πως ακόμη είναι αρχή και μία νίκη δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Ο 40χρονος προπονητής μίλησε στην πρωινή προπόνηση στους παίκτες του και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη και τα καταφέραμε. Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την εμφάνιση. Φυσικά, ξέρετε πολύ καλά ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα με ένα παιχνίδι. Έχουμε να δώσουμε πολύ περισσότερα πράγματα, να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να φτάσουμε στο σημείο που μπορούμε. Έχουμε τις δυνατότητες να γίνουμε πολύ καλύτεροι και αυτό θέλω να κάνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα