Ο νόμος της Λεωφόρου! (vids)

Νίκος Αθανασίου
Ο νόμος της Λεωφόρου! (vids)

bet365

Η... νέα έκδοση του Παναθηναϊκού έθελξε στη «καυτή» Λεωφόρο, νίκησε 2-0 τον Παναιτωλικό(Νάνο, Μπεργκ) και έκανε ιδανική πρεμιέρα!

Με τον... αέρα της Λεωφόρου!

Μπορεί να του έλειπε η σωστή τελική πάσα, μπορεί να μην είχε την ενέργεια και την δημιουργία από τους δύο εσωτερικούς του μέσους(Αμπέιντ και Λαγό) και να μην ''έβγαινε'' η επιλογή Ντίνα για την κορυφή της επίθεσης αλλά η... αύρα και η «καυτή» Λεωφόρος έφτανε και περίσσευε στον Παναθηναϊκό για να πάρει κεφάλι στο σκορ από τα... αποδυτήρια. Σε αυτό συνέβαλλε η «γκέλα» του Μπόγιοβιτς, ο οποίος πήρε «καροτσάκι» τον Κουτρουμπή μέσα στην περιοχή και έκανε δώρο το πέναλτι πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Νάνο δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα και έβαλε «φωτιά» στο γήπεδο, διώχνοντας παράλληλα το άγχος από τους συμπαίκτες του.

Ο Παναιτωλικός στη συνέχεια, φανερά ανέτοιμος και επηρεασμένος από τις πολλές απουσίες, θα μπορούσε να απειλήσει λόγω της παρουσίας του Σίλντενφελντ, ο οποίος από το 20' και έπειτα έπαιζε με το γνωστό πρόβλημα στους προσαγωγούς. Ο Κροάτης ήταν μία... ταχύτητα κάτω αλλά οι παίκτες του Χάβου δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τις καταστάσεις που δημιουργήθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, έμεναν «ζωντανοί» στο ματς, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε μοναχά δύο καλές στιγμές και αυτές με μακρινά σουτ των Αμπέιντ και Μπαϊράμι.

Τον «ομόρφυνε» ο Μπεργκ!

Μια ωραία αντεπίθεση του Παναθηναϊκού στις αρχές της επανάληψης, έφερε την αποβολή του Δάρλα, την αριθμητική υπεροχή των «πρασίνων» και την είσοδο του Μπεργκ που ''έγραψε'' το 2-0, χάρη στο οποίο το «τριφύλλι» καθάρισε το ματς στο 65'! Ο Σουηδός έδωσε στην ομάδα του αυτό που δεν είχε σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Κινήσεις σέντερ φορ στην αντίπαλη άμυνα. Ο Σουηδός με ωραία κίνηση και σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από εξαιρετική σέντρα του Μαρινάκη έκανε... σεφτέ με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Η παρουσία του μαζί με το ανέβασμα του Αμπέιντ, «ομόρφυνε» την εικόνα των γηπεδούχων που έπαιξαν πιο ορθολογικά.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το παιχνίδι ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα, με τον κόσμο να στήνει πάρτι πρεμιέρας στην κερκίδα. Εξάλλου, είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος, βλέποντας αυτή την νέα... έκδοση του Παναθηναϊκού να ξεκινά με το δεξί και να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

MAN OF THE MATCH: Μπορεί να διαβαστεί... περίεργο σε μία νίκη 2-0 του Παναθηναϊκού να είναι κορυφαίος ο κεντρικός του αμυντικός. Και, όμως. Η εμφάνιση του Γιώργου Κουτρουμπή ήταν τόσο «γεμάτη» και άρτια που θα ήταν άδικο να μην βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία. Απροσπέλαστος στα ψηλά και τα χαμηλά, πολύ καλός και με την μπάλα στα πόδια. Στην διάρκεια του πρώτου μέρους που ο Σίλντενφελντ είχε ενοχλήσεις, κάλυπτε και για εκείνον, βγαίνοντας πρώτος πάνω στη μπάλα. Εξαιρετικό παιχνίδι.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Μάρκους Μπεργκ. Μπήκε στο 60' και πέντε λεπτά αργότερα άνοιξε λογαριασμό. Ιδανικό τελείωμα της σέντρας του Μαρινάκη, ο Σουηδός δείχνει πως με την παρουσία του θα ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό και θα δώσει αυτό που του έλειπε από τα φιλικά. Το εύκολο γκολ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η ανύπαρκτη ανάπτυξη του Παναιτωλικού, ο οποίος παρουσιάστηκε χωρίς συγκεκριμένο πλάνο μέσα στο γήπεδο, με ποδοσφαιριστές που... ψάχνονταν και έκαναν το εύκολο λάθος. Δεν είχε σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της η ομάδα του Αγρινίου, ειδικά από την στιγμή όπου οι Μπελόν και Θεοδωρίδης ήταν σε πολύ καλό βράδυ.

Η ΓΚΑΦΑ: Ολοκληρωτικά και δίχως συζήτηση ανήκει στον Μπόγιοβιτς. Ο στράικερ του Παναιτωλικού έκανε ένα... χαζό πέναλτι στον Κουτρουμπή και έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ανοίξει το σκορ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δίκαιος ο Ζαχαριάδης Πραξιτέλης. Σωστό το πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού όπως και η αποβολή του Δάρλα. Σωστοί και οι επόπτες του.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Παναθηναϊκός με τον... αέρα της Λεωφόρου και την ανωτερότητα του δευτέρου ημιχρόνου νίκησε τον Παναιτωλικό και ξεκίνησε με τρόπο ιδανικό το νέο πρωτάθλημα. Παράλληλα, με την εικόνα του σε σημεία της αναμέτρησεις αφήνει ελπίδες για το μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα