H Eυρώπη αλλάζει τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ!

H Eυρώπη αλλάζει τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
H Eυρώπη αλλάζει τα δεδομένα στον ΠΑΟΚ!

bet365

Η συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ φέρνει μεγάλα οικονομικά οφέλη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει εξασφαλισμένα αρκετά χρήματα ακόμα κι αν αποκλειστεί.

Οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ δεν αποκαλούνται τυχαία «χρυσοφόροι». Σίγουρα ο «δικέφαλος» έχει δύσκολο έργο με τη Σάλκε, αλλά αν καταφέρει και την αποκλείσει και μπει στους ομίλους, θα βάλει σίγουρα στα ταμεία του σχεδόν 11 εκατομμύρια ευρώ, ενώ υπολογίζεται να πάρει άλλα πέντε από το μάρκετ πουλ, από το οποίο το μεγαλύτερο μερίδιο πηγαίνει στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Φυσικά, μια ενδεχόμενη συμμετοχή σε ομίλους εκτινάσσει εισιτήρια, εμπορικές συμφωνίες και άλλα στοιχεία, τα οποία κάνουν το κέρδος ακόμα μεγαλύτερο!

Ακόμα κι αν αποκλειστεί όμως, ο ΠΑΟΚ έχει ένα πολύ σημαντικό ποσό εξασφαλισμένο! Η συμμετοχή στα πλέι οφ του δίνει 2.1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αν αποκλειστεί και μπει στους ομίλους του Εuropa League παίρνει ακόμα 1.3 εκατομμύρια.

Για κάθε νίκη έχει λαμβάνειν 200.000 και για κάθε ισοπαλία 100.000, ενώ αν αποκλειστεί ο Ατρόμητος και μείνει μόνος του, τότε θα πάρει όλο το μάρκετ πουλ, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ξεπεράσει τα τρία εκατομμύρια! Αν εκμεταλλευτεί και την έδρα του, έχει ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια στα ταμεία τους!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα