Πιάνει Λιμάνι ο Γιαταμπαρέ!

Πιάνει Λιμάνι ο Γιαταμπαρέ!

Gazzetta team
Πιάνει Λιμάνι ο Γιαταμπαρέ!

bet365

Μία ανάσα από τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος μπαίνει πιθανότατα για τελευταία φορά στην αποστολή της Μπαστιά.

Μπορεί ο Φρεντερίκ Αντζ να συμπεριέλαβε την Παρασκευή τον μέσο από το Μάλι στην 18άδα για την αναμέτρηση με τη Βαλενσιέν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ωστόσο ο 24χρονος άσος πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί καν στο συγκεκριμένο ματς και όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η τελευταία φορά που μπαίνει σε αποστολή των Κορσικανών.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται ένα βήμα πριν ντύσουν στα ερυθρόλευκα τον Γιαταμπαρέ, κάτι μάλιστα που επιβεβαιώνουν πλέον και οι άνθρωποι των Πειραιωτών, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία»!

Σε ό,τι αφορά το ύψος της μεταγραφής, το deal αναμένεται να κλείσει περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ και μέσα στο επόμενο διήμερο πιθανότατα οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια, ώστε να φιξαριστεί στη συνέχεια η άφιξή του παίκτη στη χώρα μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα