Κλείνει οριστικά του Μαυρία

Gazzetta team
Κλείνει οριστικά του Μαυρία

bet365

Οπως όλα δείχνουν η Σάντερλαντ δεν θα επιμείνει περισσότερο για τον Χάρη Μαυρία και δεν πρόκειται να κάνει νέα πρόταση στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Πάολο Ντι Κάνιο θέλει δύο μεταγραφές για να κλείσει το ρόστερ του και αυτές είναι του αριστερού μπακ και ενός μέσου για τον άξονα. Ετσι, η περίπτωση του Χάρη Μαυρία φαίνεται πως κλείνει οριστικά για τη Σάντερλαντ.

Ο Πάολο Ντι Κάνιο είπε για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του: «Αν υπάρχει δυνατότητα θα ήταν ευπρόσδεκτες μια ή δύο μεταγραφές ακόμη και η διοίκηση κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Είμαι ικανοποιημένος γενικά όμως κάτι λείπει και ελπίζω τις επόμενες μέρες να διευθετήσουμε τις εκκρεμότητες», ήταν τα λεγόμενα του με τους Άγγλους να αναφέρουν πως θέλει ένα παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας και έναν για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα