Περιμένοντας τον Πράνιτς

Περιμένοντας τον Πράνιτς

Gazzetta team
Περιμένοντας τον Πράνιτς

bet365

Η περίπτωση του Ντάνιελ Πράνιτς παραμένει στάσιμη για τον Παναθηναϊκό με τον Κροάτη άσο να περιμένει την αποδέσμευση του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο διεθνής μέσος παίζει παιχνίδι τακτικής με τους Πορτογάλους ώστε να πάρει την αποζημίωση, αλλιώς θα μπορεί να «κάτσει» στο συμβόλαιο του, κάτι που δεν είναι συμφέρον για τη Σπόρτινγκ.

Αλλωστε για δύο χρόνια, ο Πράνιτς θα πρέπει να πάρει 700.000 ευρώ ετησίως χωρίς την Εφορία, δηλαδή πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Από την άλλη πλευρά, ο σύλλογος της Λισαβόνας περιμένει ο παίκτης να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να κάνουν κάτι και περιμένουν τις εξελίξεις, καθώς ήδη υπάρχει συμφωνία με τον Ντάνιελ Πράνιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα