Έτοιμο σχέδιο για Λεωφόρο!

Έτοιμο σχέδιο για Λεωφόρο!

Gazzetta team
Έτοιμο σχέδιο για Λεωφόρο!

bet365

Ειλημμένη είναι η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου για νέο γήπεδο στη Λεωφόρο έχοντας ήδη στα χέρια του τα σχέδια, εξετάζοντας και τον τρόπο που λειτούργησε το «Σαν Μαμές».

Το μεγάλο όνειρο όλων των φίλων του Παναθηναϊκού για ένα νέο γήπεδο και δη στην ιστορική έδρα της ομάδας, τη Λεωφόρο, φαίνεται ότι απασχολεί έντονα τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου. Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού έχει ήδη στην κατοχή του σχέδια, εξετάζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα, σύμφωνα με το «Goal».

Μάλιστα έχει ήδη εκτιμηθεί το κόστος της κατασκευής ενός νέου γηπέδου, το οποίο φτάνει στα 65 εκατ. ευρώ. Παράλληλα ο Γιάννης Αλαφούζος εξετάζει και το ενδεχόμενο της αλλαγής φοράς του γηπέδου, από την πλευρά της οδού Τσόχα που βρίσκεται το σχολικό κτίριο του 16ου Δημοτικού, με κατασκευή ενός μέρους των εξεδρών και ταυτόχρονη παραμονή του Παναθηναϊκού για ένα διάστημα στο υπάρχον γήπεδο, όπως είχαν λειτουργήσει και οι Βάσκοι της Μπιλμπάο, όταν προχώρησαν στην ανέγερση του «Νούβο Σαν Μαμές», το οποίο ήταν έτοιμο στις αρχές του 2013.

Κάτι τέτοιο πάντως μόνο εύκολο δεν θα είναι από τη στιγμή που υπάρχει τόσο περιορισμένος χώρος και αρκετοί τίτλοι ιδιοκτησιών, με αποτέλεσμα να συζητείται η σκέψη για ανέγερση γηπέδου στον υπάρχοντα χώρο. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα σχέδια, αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν ο αγωνιστικός χώρος υπερυψωθεί κατά 5-6 μέτρα, ώστε να μπορούν έτσι να στεγαστούν και τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Στο μεγάλο αυτό εγχείρημα, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κι ένα πολύ ισχυρό σύμμαχο, που δεν είναι άλλος από τον Ερασιτέχνη. Είναι δεδομένη άλλωστε η επιθυμία των οπαδών από τους οποίους και διοικείται η «μάνα του λόχου» να παραμείνει το Τριφύλλι στο «σπίτι» του.

Χωρητικότητα 25-30 χιλ. θέσεις

Σε ό,τι αφορά τη χωρητικότητα του νέου γηπέδου, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει θέσει μία βασική παράμετρο στους μηχανικούς που ανέλαβαν τις μελέτες και αυτή είναι να δημιουργηθούν 25-30 χιλ. θέσεις. Από εκεί και πέρα ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» παρά το γεγονός ότι έχει ως προτεραιότητα την κατασκευή γηπέδου στη Λεωφόρο, προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις επαφές που γίνονται, αφού ξέρει καλά και ο ίδιος ότι δεν θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί τίποτα αν δεν υπάρξει κάτι χειροπιαστό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα