Ο «δικέφαλος» στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο «δικέφαλος» στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Gazzetta team
Ο «δικέφαλος» στο Τσάμπιονς Λιγκ!

bet365

Η ΟΥΕΦΑ πρώτα ''τελείωσε'' την Μέταλιστ και στη συνέχεια άναψε... πράσινο φως στον ΠΑΟΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ και τα πλέι-οφ με την Σάλκε!

Μόνο θετικά νέα έρχονται σήμερα από την Νιόν στον ΠΑΟΚ! Μετά την αποβολή της Μέταλιστ από το Τσάμπιονς Λιγκ, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε ότι ο ''δικέφαλος'' θα αντικαταστήσει τους Ουκρανούς στο ζευγάρι για τα πλέι-οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την Σάλκε! Κάτι που σημαίνει πως η ομάδα του Στέφενς θα έχει την ευκαιρία σε δύο... ζαριές να παίξει την πρόκριση της στους ''χρυσοφόρους'' ομίλους της μεγαλύτερης γιορτής του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε η ΟΥΕΦΑ η Μέταλιστ έχει την δυνατότητα να προσφύγει στο CAS-κάτι που ήδη έχει κάνει- ενώ η Μακάμπι περνά απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 21 του μήνα στη Γερμανία και στις 27 θα γίνει η ρεβάνς στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα με τηλεοπτική μετάδοση από την Nova.

Η ανακοίνωση της ΟΥΕΦΑ έχει ως εξής: «Μετά την απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΟΥΕΦΑ να αποκλείσει την Μέταλιστ Χάρκοβο από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συνεδρίασε το απόγευμα επιτροπή έκτακτης ανάγκης η οποία αποτελείται από πέντε μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ.

Η Επιτροπή αποφάσισε να αντικαταστήσει την Μέταλιστ με τον ΠΑΟΚ για την συνέχεια των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Κατά συνέπεια η ελληνική ομάδα που είχε αποκλειστεί από την Μέταλιστ στον τρίτο προκριμματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα αντιμετωπίσει την Σάλκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 Αυγούστου στην Γερμανία.

Η απόφαση αυτή είναι οριστική και η Μέταλιστ έχει την δυνατότητα να προσφύγει στο CAS. Ο ΠΑΟΚ δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και η Μακάμπι προκρίνεται στους ομίλους της διοργάνωσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα