Σουάρες: «Μένω στη Λίβερπουλ»

Σουάρες: «Μένω στη Λίβερπουλ»

Θάνος Σαρρής
Σουάρες: «Μένω στη Λίβερπουλ»

bet365

Ο Ουρουγουανός δήλωσε σε εφημερίδα της χώρας του ότι η αγάπη των οπαδών της Λίβερπουλ τον έκανε να αποφασίσει... παραμονή στο Άνφιλντ!

Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σίριαλ του καλοκαιριού δείχνει να φτάνει στο τέλος του! Ο Ουρουγουανός δημοσιογράφος Μαρτίν Τσαρκέρο, έγγυρος στη χώρα του, έγραψε πριν από μερικές ώρες στο twitter ότι ο Λουίς Σουάρες τον ενημέρωσε ότι δεν φεύγει από τη Λίβερπουλ. Λίγο μετά, ήρθε και η τοποθέτησή του στην «Οbservador», η οποία δείχνει ότι αποτελεί το πρώτο βήμα για την αποκατάσταση των σχέσεων του με τους Ρεντς. «Για τώρα, λόγω της αγάπης του κόσμου, μένω στη Λίβερπουλ», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Ο Σουάρες εξέφραζε για μια περίοδο σχεδόν... κάθε μέρα την επιθυμία του να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ, όταν το ενδιαφέρον των Μερένγκες, ατόνησε, ξεκίνησε... νέο επεισόδιο με την Άρσεναλ, αφού αποτελούσε την πρώτη επιλογή του Αρσέν Βενγκέρ. Ωστόσο, από τη στιγμή που η Λίβερπουλ ήταν ξεκάθαρη στο ότι δεν τον πουλάει σε άμεσο αντίπαλο, έχοντας και τη στήριξη της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών σχετικά με την αντιδικία που υπήρχε για τη ρήτρα του, πλέον δείχνει να το παίρνεικαι ο ίδιος απόφαση!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα