«Ναυάγιο» με Ελ Γκαμπάς στον Πανιώνιο

Gazzetta team
«Ναυάγιο» με Ελ Γκαμπάς στον Πανιώνιο

bet365

Παρότι η μεταγραφή του Μοχάμεντ Ελ Γκαμπάς στον Πανιώνιο φερόταν... τελειωμένη, ο παίκτης άφησε τους «κυανέρυθρους» στα κρύα του λουτρού! Ανησυχία και για Γιάννου.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός είχε αφήσει καλές εντυπώσεις στο φιλικό με τον Παναιγιάλειο και ο Νίκος Παντέλης άναψε το «πράσινο φως» για να αποκτηθεί, καθώς είχε τα χαρακτηριστικά που έψαχνε. Ωστόσο, παρότι ο 26χρονος αναμενόταν να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, τελικά αθέτησε τη συμφωνία του και αποφάσισε να μην υπογράψει στους Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι πλέον αναζητούν άλλο ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά τον Απόστολο Γιάννου, η σιγουριά για την απόκτησή του σιγά-σιγά μετατρέπεται σε αμφιβολία, αφού η περίπτωσή του συνεχίζει να μην προχωρά ουσιαστικά. Ετσι, ο Παντέλης θα πάει στο ματς με τον ΟΦΗ στην πρεμιέρα με το υπάρχον ρόστερ...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα