Ο Πελέ του Εργοτέλη!

Φώτης Καρακούσης
Ο Πελέ του Εργοτέλη!

bet365

Σε μία ακόμα εξαιρετική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Εργοτέλης κάνοντας δικό του για τα επόμενα δύο χρόνια τον Βίτορ Χούγκο Γκόμες Πάσος ή αλλιώς Πελέ. Ένας παίκτης με εμπειρίες από Ίντερ, Πόρτο και Βαγιαδολίδ!

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Εργοτέλη δεν έχουν σταματημό. Οι Ηρακλειώτες θέλοντας να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την ομάδα τους κατάφεραν και απέσπασαν την υπογραφή του Βίτορ Χούγκο Γκόμες Πάσος ή αλλιώς Πελέ!

Πρόκειται για έναν 26χρονο Πορτογάλο μέσο που έχει μεγάλη εμπειρία, μιας και στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ίντερ, Πόρτο και Βαγιαδολίδ και σίγουρα αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να πετύχει τους στόχους της,

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας και την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας με τον ποδοσφαιριστή Vitor Hugo Gomes Passos (Pele).

O Σύλλογός μας κατάφερε να φτάσει σε μια σπουδαία συμφωνία ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ με την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου με το σπουδαίο βιογραφικό και τις συνεργασίες με προπονητές και συμπαίκτες παγκοσμίου επιπέδου.

Ο Πελέ έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στην μεγάλη Ίντερ (2007-2008), στην Πόρτο και στη Βαγιαδολίδ και έχει καταγράψει πλήθος συμμετοχών με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων της Πορτογαλίας.

Σήμερα το μεσημέρι, ο νεοαποκτηθείς Πορτογάλος συνοδευόμενος από την εκπρόσωπό του βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε το συμβόλαιό του και φωτογραφήθηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα στην ιστορική έδρα του Εργοτέλη, το Μαρτινέγκο. Το απόγευμα (18:00) θα δώσει το "παρών" στην προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου».

«Να βοηθήσω να πάμε όσο πιο ψηλά»

Έπειτα από την ολοκλήρωση των διαδικασιών της μεταγραφής του ο 26χρονος μέσος, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Εργοτέλη. Αυτό που θέλω να αναφέρω είναι ότι θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να προσφέρω πολλά στον Εργοτέλη και να φτάσουμε ψηλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα