Στον Πλατανιά ο Πόποβιτς

Φώτης Καρακούσης
Στον Πλατανιά ο Πόποβιτς

bet365

Μέσω ανακοίνωσή του στο twitter ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τον δανεισμό του Δημήτρη Πόποβιτς στον Πλατανιά, αλλά και αυτόν του Νίκου Μελίσσα στον Φωκικό.

Καλές οι μεταγραφές, αλλά στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να υπάρξουν και αποχωρήσεις. Ο σίγουρος για δανεισμό του ήταν ο Δημήτρης Πόποβιτς, για τον οποίο ο «δικέφαλος» είχε συμφωνήσει με τον Πλατανιά. Σήμερα μάλιστα οι Θεσσαλονικείς μέσω twitter ανακοίνωσαν τον δανεισμό του, ενώ γνωστοποίησαν πως θα αποχωρήσει και άλλος παίκτης με τον ίδιο τρόπο. Ο λόγος για τον Νίκο Μελίσσα που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Φωκικό.

Και η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα

Λίγο μετά το twitter η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε και ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της τονίζοντας σχετικά με τον δανεισμό των παικτών: «Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Δημήτρη Πόποβιτς στον Πλατανιά, με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο. Ο 18χρονος βρέθηκε σήμερα στα Χανιά και επισφραγίστηκε έτσι η συμφωνία, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να έχει περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστεί, μετά την πολύ καλή προετοιμασία που κατά γενική ομολογία έκανε.

Ανάλογη μετακίνηση πραγματοποιήθηκε με τον τερματοφύλακα Νίκο Μελίσσα να εντάσσεται στον Φωκικό, με το τυπικό της κομμάτι να αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα