«Η Ελλάδα έχει ποιοτική ομάδα»
Ο Κόλερ γνωρίζει καλά τον Φάνη Γκέκα και τις ικανότητές του, αφού τον είχε παίκτη στη Μπόχουμ. Ωστόσο, δεν θα έχει την ευκαιρία να τον αντιμετωπίσει ως αντίπαλο, καθώς δεν είναι στην αποστολή για το φιλικό της Εθνικής μας με την Αυστρία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/08, 21:30) στο Σάλτσμπουργκ και ο Αυστριακός τεχνικός είχε μόνο καλά λόγια να πει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
«Η Ελλάδα έχει μια ποιοτική ομάδα. Παρά τις απουσίες διαθέτει 20-30 καλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν. Θα ήθελα να ήταν στην αποστολή ο Γκέκας. Τον είχα παίκτη στην Μπόχουμ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κόλερ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
