«Πρόταση του Ολυμπιακού για Μπονγκ»
Ο 25χρονος Γαλλοκαμερουνέζος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στο αριστερό άκρο της άμυνας, ωστόσο μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως κεντρικός αμυντικός, ενώ έχει αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ. Σύμφωνα με την «Equipe», αποτελεί στόχο του Ολυμπιακού, ο οποίος μάλιστα φέρεται να δίνει και ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει! Προφανώς, η περίπτωσή του σχετίζεται με αυτή του Χοσέ Χολέμπας, τον οποίο θέλει η Μπεσίκτας, αλλά οι «ερυθόλευκοι» απάντησαν αρνητικά στην πρότασή της. Ωστόσο, κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι Τούρκοι ενδέχεται να επιστρέψουν.
Ωστόσο, οι Πειραιώτες δεν «παίζουν» μόνοι τους, αφού στο παιχνίδι της απόκτησή του φέρεται να βρίσκεται και το Αννόβερο. Ο Μπονγκ αγωνίζεται στη Βαλανσιέν από το 2009, ενώ είναι διεθνής με την ομάδα U21 της Γαλλίας και την πρώτη του Καμερούν.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
