Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με Άρη

Gazzetta team
Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με Άρη

bet365

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φίλους του ότι τα εισιτήρια για το εντός έδρας φιλικό με αντίπαλο τον Άρη, έχουν τεθεί ήδη στην κυκλοφορία εξέδωσε ο Πανθρακικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει πως η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι με τον Άρη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής, έχει ξεκινήσει και οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ομάδας.

Το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την αντίπαλο τον Άρη είναι το τελευταίο που δίνει η ομάδα της Κομοτηνής πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το πρωτάθλημα της Super League.Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και η είσοδος θα πραγματοποιείται από την θύρα 1.

Για τους φίλους του Άρη που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την συνάντηση θα λειτουργήσει εκδοτήριο στη θύρα 6 για την καλύτερη εξυπηρέτηση. Η τιμή εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Όσοι φίλαθλοι έχουν πραγματοποιήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας επιδεικνύοντας το απόκομμα της απόδειξης τους θα εισέρχονται δωρεάν.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα