«Μπαμ» με Εμμανουέλ Κονέ ο Λεβαδειακός!

«Μπαμ» με Εμμανουέλ Κονέ ο Λεβαδειακός!

«Μπαμ» με Εμμανουέλ Κονέ ο Λεβαδειακός!

Ο Γιάννης Κομπότης πήρε στον Λεβαδειακό τον διεθνή με την Ακτή Ελεφανοστού, Εμμανουέλ Κουαματιέν Κονέ.  

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Τάκης Λεμονής, είχε ενημερώσει τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου πως στην θέση του επιτελικού κ οργανωτικού παίκτη θα αποκτηθεί παίκτης που θα κάνει την διαφορά. 

Ο Γιάννης Κομπότης δεν του χάλασε το χατήρι και έφερε στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας τον διεθνή με την Ακτή Ελεφανοστού (με Γαλλική υπηκοότητα)  Εμμανουέλ Κουαματιέν Κονέ, όπως είναι και το πλήρες όνομα του.

Αν και η μεταγραφή πέρασε από σαράντα κύματα, τελικά κατέληξε σε γάμο με την επιμονή του κ. Κομπότη που έδειξε όπως και στην περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου πως δεν δίστασε να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για τα οικονομικά δεδομένα της χώρας αλλά και το μέγεθος του συλλόγου.

Ο Εμμάνουελ Κονέ αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά στην Ligue 1 της Γαλλίας με την Σεντάν, έχοντας 44 συμμετοχές και 5 γκολ. Έχει αγωνιστεί επίσης στην Ρουμανική Λίγκα με την Κλούζ έχοντας 30 συμμετοχές και 6 γκόλ, 8 συμμετοχές στο champions League ενώ είναι διεθνής με την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού έχοντας αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008 και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010.           

Παναγιώτης Τσιάρας

Best of internet