Kακλαμάνης: «Δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση»

Kακλαμάνης: «Δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση»

Gazzetta team
Kακλαμάνης: «Δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση»

bet365

Την ματαίωση της Διπλής Ανάπλασης στον Βοτανικό για το γήπεδο του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης.

Σε δηλώσεις που έκανε στον ΑΝΤ1 ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στο γήπεδο που επρόκειτο να κατασκευάσει το Τριφύλλι στην περιοχή του Βοτανικού και σε αντιπαράθεση του με τον συνάδελφό του από τον ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέα Καρίτζη, είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει η Διπλή Ανάπλαση.

Αναλυτικά ο διάλογος που είχαν οι δύο Βουλευτές:

Κακλαμάνης: Επειδή είπατε τα περιβαλλοντολογικά, σταματήσατε τη Διπλή Ανάπλαση στο Βοτανικό με το δίλημμα να μη χαθούν οι κορμοράνοι και δεύτερον ότι δεν έπρεπε να γίνει το εμπορικό...

Καρίτζης: Δεν ήταν αυτό το δίλημμα...

Κακλαμάνης: Αυτό είπατε. Έχω διαβάσει τις προσφυγές.

Καρίτζης: Όπως δεν ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο βάλτος στο Σχοινιά, όπου αποδείχτηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δίκιο και ανέλαβε το πολιτικό κόστος το κόμμα μας.

Κακλαμάνης: Αφήστε τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Να τελειώσω. Το δεύτερο ήταν για να μην γίνει το εμπορικό κέντρο στο οποίο θα δούλευαν 1.200 άνθρωποι.

Καρίτζης: Το οποίο είναι κλειστό τώρα...

Κακλαμάνης: Αποτέλεσμα; Με τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας οι οποίες βγήκαν, το μόνο πράγμα που θα γίνει τελικά στο Βοτανικό είναι το εμπορικό κέντρο. Δεν θα γίνει η Διπλή Ανάπλαση και το μόνο πράγμα που θα γίνει είναι το εμπορικό κέντρο.

Καρίτζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει για αυτό;

Κακλαμάνης: Βεβαίως. Εσείς κάνατε τις προσφυγές. Δεν φταίει ο κύριος Ρογκάκος.

Καρίτζης: Φοβερό επιχείρημα. Επειδή κάποιος κάνει μία προσφυγή, όπως έχει δικαίωμα να κάνει, γιατί έχουμε Δημοκρατία. Μπορεί να κάναμε λάθος, όμως είχαμε δικαίωμα. Είχαμε δικαίωμα;

Κακλαμάνης: Μιλάω για επένδυση και ανάπτυξη.

Καρίτζης: Είχαμε το δικαίωμα;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα