Ξεκαθαρίζει για Σισοκό

Ξεκαθαρίζει για Σισοκό

Δημήτρης Τομαράς
Ξεκαθαρίζει για Σισοκό

bet365

Ο Μοχάμεντ Σισοκό αποσαφηνίζει εντός των επόμενων ημερών το τι θα κάνει τη νέα χρονιά με τον Ολυμπιακό να αναμένει την τελική στάση του. Γράφουν και για Σαμπού Γιαταμπαρέ και για Μολά Βαγκ οι Γάλλοι.

Από την επόμενη εβδομάδα φαίνεται πως πηγαίνει το θέμα του αμυντικού χαφ για τον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι διέρρεαν το Σάββατο ότι ο Μοχάμεντ Σισοκό θα δώσει την δική του απάντηση προς τους Πειραιώτες για τις προθέσεις του για τη νέα σεζόν. Αυτό θα γίνει είτε την Κυριακή είτε την Δευτέρα. Ο Αφρικανός απασχολεί ακόμα έντονα τους πρωταθλητές Ελλάδας, που θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κλείσουν. Βέβαια οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν στην λίστα τους μόνο τον άσο της Παρί. Υπάρχουν και άλλες επιλογές από την Παρί Σεν Ζερμέν, την γαλλική αγορά γενικότερα και όχι μόνο.

Mία από αυτές είναι σύμφωνα με τους Γάλλους και ο Σαμπού Γιαταμπαρέ της Μπαστιά. O μέσος από το Μάλι τελείωσε την περσινή σεζόν στους Κορσικανούς με 28 συμμετοχές, τις 23 εκ των οποίων ως βασικός. Για τον παίκτη επισημάνθηκε πως οι Πειραιώτες δίνουν 1 εκατ. ευρώ και τον Γιάννη Φετφατζίδη με δανεισμό. Επίσης διέρρευσε και το όνομα του Αφρικανού στόπερ, Μολά Βαγκ που έμενε ελεύθερος από την Καέν. Στο Λιμάνι πάντως δεν θα βιαστούν ιδιαίτερα για την ενίσχυση της ομάδας ως προς την συγκεκριμένη θέση. Το ζητούμενο είναι να αποκτηθεί ικανότατος και ποιοτικός ποδοσφαιριστής από το... πάνω ράφι, που θα μπορεί να κάνει την διαφορά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα