Πάει Πόλη ο Χολέμπας!

Πάει Πόλη ο Χολέμπας!

Gazzetta team
Πάει Πόλη ο Χολέμπας!

bet365

Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Χοσέ Χολέμπας έκλεισε στη Μπεσίκτας και απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Στους «μαυραετούς» θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής άσος. Η τουρκική ομάδα κατέθεσε μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Ολυμπιακό και όπως λέγεται στην Τουρκία, μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να κλείσει το deal και να γίνει ο ομογενής μπακ-χαφ κάτοικος Κωνσταντινούπολης.

Η Μπεσίκτας θα καταβάλει σύμφωνα με πληροφορίες στους Πειραιώτες 2 εκατ. ευρώ και δεν είναι τυχαίο που οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προλειάνει το έδαφος για την αποχώρηση του παίκτη, με την κίνησή τους για τον Μίγκελ Τόρες. Ο Ισπανός άσος άλλωστε καλύπτει πολλές θέσεις στην άμυνα, μεταξύ αυτών κι εκείνη του αριστερού μπακ, όπου αγωνίζεται ο Χολέμπας.

Εκείνο που μένει πλέον είναι είναι η επίσημη θέση της πειραϊκής ΠΑΕ για το θέμα, η οποία και θα γίνει γνωστή το πρωί της Παρασκευής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα