Οι απαντήσεις του Μουρίνιο!

Θάνος Σαρρής
Οι απαντήσεις του Μουρίνιο!

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εξήγησε τη δήλωσή του περί κανονικού Ρονάλντο, αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς του Κριστιάνο, καθώς και στα... σενάρια που παράγει η Μαδρίτη!

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού της Τσέλσι ότι ο Βραζιλίάνος Ρονάλντο είναι ο πραγματικός πυροδότησαν αρκετές αντιδράσεις. Ο Κριστιάνο, στον τελικό του Guinness International Champions Cup απάντησε με δύο γκολ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίζει 3-1 την Τσέλσι. Στο μεταξύ, είχε ξεκαθαρίσει πως «εγώ δεν φτύνω στο πιάτο που έχω φάει». Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Μουρίνιο ρωτήθηκε για τη σχέση του με τη «Βασίλισσα», τις δηλώσεις και τον πανηγυρισμό του CR7, καθώς και για τις πολυπαιγμένες δηλώσεις και δεν αρνήθηκε να απαντήσει.

«Δεν ξέρω τι είπε ο Ρονάλντο, δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Εγώ δίνω τα πάντα για την Τσέλσι και εύχομαι το καλύτερο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, εκτιμώ πολύ κόσμο εκεί, ξεκινώντας από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο. Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι ελπίζω να κερδίσουν τον τίτλο, δεν είμαι πια εκεί αλλά το ότι βαδίζουν στη σωστή κατεύθυνση είναι καλό», υποστήριξε αρχικά ο Special One.

Σχετικά με τον έντονο πανηγυρισμό του Ρονάλντο στο γκολ που πέτυχε στην Τσέλσι είπε: «Κάποια γκολα τα έχουμε πανηγυρίσει μαζί και αυτό κρατάω στην καριέρα μου. Ελπίζω να πανηγυρίσει πολλά γκολ στο Πρωτάθλημα και να βοηθήσει την Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει τον τίτλο. Ο Ρονάλντο βάζει γκολ σε όλη του τη ζωή, δεν είναι είδηση ότι σκόραρε απέναντί μας, αλλά κάναμε λάθη στα δύο πρώτα γκολ».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του ότι ο πραγματικός Ρονάλντο ήταν ο Βραζιλιάνος, υποστήριξε ότι δεν αποτέλεσαν υποτιμητικό σχόλιο για τον Κριστιάνο: «Είπα αυτό για τον αληθινό Ρονάλντο επειδή ήταν ο πρώτος. Αν με ρωτήσετε ποιος είναι ο πραγματικός Μίλερ, ο Τόμας Μίλερ ή ο Γκερντ θα πω τον τελευταίο. Για μένα είναι ο πρώτος, επειδή είναι ο πιο παλιός. Είναι ένα σενάριο που μόνταραν στη Μαδρίτη, που είναι η πόλη του σινεμά!»

 

LA LIGA Τελευταία Νέα