Το «μπαμ» έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Στοχ!

Το «μπαμ» έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Στοχ!

Gazzetta team
Το «μπαμ» έκανε ο ΠΑΟΚ με τον Στοχ!

bet365

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και με την βούλα ο Μίροσλαβ Στοχ. Ο Δικέφαλος του Βορρά ήρθε σε συμφωνία με την Φένερμπαχτσε για το δανεισμό του με οψιόν αγοράς. Τι δήλωσε ο ίδιος.

Ο Στοχ αποτελεί σπουδαία μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ καθώς είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής σε ηλικία μόλις 23 ετών και σίγουρα θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Στοχ θα εισπράξει από τον ΠΑΟΚ 1,2 εκατομμύρια ευρώ για τη μία χρονιά, γεγονός που τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας, ενώ η οψιόν αγοράς του είναι 5 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με την Φενερμπαχτσέ για τον ετήσιο δανεισμό του Μίροσλαβ Στοχ. Ο ΠΑΟΚ διατηρεί το δικαίωμα αγοράς μετά το πέρας του δανεισμού. Η συμφωνία θα ολοκληρωθεί όταν ο ποδοσφαιριστής περάσει ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιό του.

«Ετομος για την πρόκληση»

O ίδιος μέσω του λογιαριασμού του στο instagram δήλωσε: «Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην Κωνσταντινούπολη, γιατί την επόμενη σεζόν θα παίζω ως δανεικός στον ΠΑΟΚ! Αυτό που θέλω να πω σε όλους τους θαυμαστές μου στην Τουρκία, είναι ότι τους αγαπώ πολύ και τους εκτιμώ πραγματικά για ότι έκαναν για μένα και ελπίζω να κάνουν και στο μέλλον. Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα