Προπόνηση και φιλικό στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Προπόνηση και φιλικό στον Πανιώνιο

bet365

Ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε το μενού στην προπόνηση της Τρίτης για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» θα δώσουν φιλικό με τον Ιωνικό στο γήπεδο της Νεάπολης.

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Βάρης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου. Το πρόγραμμα για τους παίκτες του Νίκου Παντελή περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, αλλά και οικογενειακό δίτερμα.

Εν τω μεταξύ, την Τετάρτη (19:00) οι Νεοσμυρνιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Ιωνικό στη Νέαπολη με τον Έλληνα τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ανάμεσα στους παίκτες που θα αγωνιστούν είναι και οι Λάζνικ και Ριβέρο που είναι αρκετά πίσω σε σχέση με τους άλλους παίκτες και θα πρέπει να πάρουν λεπτά στα πόδια τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα