Κάνει... πίσω για Τζιμπούρ!

Κάνει... πίσω για Τζιμπούρ!

Γιώργος Καραμάνος
Κάνει... πίσω για Τζιμπούρ!

bet365

Η Έλτσε τα... παρατάει για τον Ραφίκ Τζιμπούρ αποσύροντας το ενδιαφέρον της για τον Αλγερινό παίκτη. Διαβάστε τους λόγους που η ισπανική ομάδα άλλαξε τακτική.

Από την μία η διαφωνία της Έλτσε με τον Τζιμπούρ σε κάποιους οικονομικούς όρους αλλά και για την διάρκεια που θα είχε το συμβόλαιό του και από την άλλη ο Ολυμπιακός αποτέλεσαν τις δύο βασικές αιτίες που οι Ισπανοί σάλπισαν... οπισθοχώρηση! Αν και είχαν τον παίκτη στην κορυφή της λίστας τους για την επίθεση από την στιγμή που αποφασίστηκε ότι δεν ήθελαν να δώσουν χρήματα στους Πειραιώτες η υπόθεση δεν μπορούσε να προχωρήσει.

Η Έλτσε έψαξε αρκετά την περίπτωση αυτή, έκρινε πως απώλεσε πολύτιμο χρόνο και τώρα πάει για... άλλα. Το βασικό της "αγκάθι" ήταν πως θα έπρεπε να δώσει αρκετά χρήματα στον Ολυμπιακό. Όσον αφορά στην πλευρά του παίκτη στην εν λόγω ομάδα πίστευαν πως είχαν βρει την χρυσή τομή μαζί του όμως και εκεί το πλάνο δεν τους... βγήκε.

Επόμενοι στόχοι τους είναι ο Ρίτσμοντ Μποάκε της Γιουβέντους και ο Ρούμεν Ροσίνα που ήταν πέρυσι δανεικός στην Σαραγόσα από την Μπλάκμπερν. Στην Έλτσε βιάζονται πια πολύ στο να βρουν επιθετικό και για την ακρίβεια θέλουν να έχουν βρει παίκτη το αργότερο έως την ερχόμενη εβδομάδα. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο Τζιμπούρ δεν θα κλείσει στην συγκεκριμένη ομάδα για την ερχόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα