Προσεχώς... καλύτερος!

Προσεχώς... καλύτερος!

Νίκος Αθανασίου
Προσεχώς... καλύτερος!

bet365

Η μπάλα στον Παναθηναϊκό πρέπει να μείνει χαμηλά την ώρα που αναμένονται ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν επίπεδο το «τριφύλλι».

Το φιλικό απέναντι στη Λάτσιο αποτέλεσε ένα δυνατό crash test για τον Παναθηναϊκό που «χτίζει» ο Γιάννης Αναστασίου. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος στην αρχή του καλοκαιριού ξεκαθάριζε πως η ομάδα που παρουσιαζόταν δεν θα είχε παρά ελάχιστη σχέση με το... τελικό αποτέλεσμα, παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που σκόρπισε ελπίδα στους φίλους του «τριφυλλιού».

Φυσικά, και όσα έδειξε το βράδυ της Κυριακής το «τριφύλλι» δεν είναι ούτε για πανηγυρισμούς, ούτε για διθυραμβικά πρωτοσέλιδα. Όπως και το 4-0 από την Βαλενσιέν δεν ήταν για... ομαδικές αυτοκτονίες και γραφικές κουβέντες υποβιβασμού. Τα φιλικά είναι για τους προπονητές και ο Παναθηναϊκός έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Βγάζει πράγματα μέσα στο γήπεδο που έχει δουλέψει ο Αναστασίου, έχει συγκεκριμένο πλάνο και δείχνει πως σιγά αλλά με σταθερά βήματα γίνεται ΟΜΑΔΑ. Εξάλλου στο μεγαλύτερο στάδιο της προετοιμασίας έλειπαν βασικότατα κομμάτια του ρόστερ.

Και ακόμη οι κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί. Κινήσεις που αναμένεται να ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό ενώ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που καλά-καλά δεν έχουν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο... ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ

Όταν το gazzetta.gr έφερε στο... φως το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Νιγηριανό, άποψη είχαν μόνο όσοι παρακολούθησαν στενά το Μουντιάλ U-20. Μετά από περίπου δύο εβδομάδες και ενώ ο Νιγηριανός είναι πολύ κοντά στο ''τριφύλλι'', άπαντες έχουν διακρίνει το ταλέντο του 20χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έλαμψε στα γήπεδα της Τουρκίας. Ποδοσφαιριστής με τα στοιχεία του δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στο ρόστερ(ταχύτατος, εξαιρετική τεχνική) και στο «τριφύλλι» εκτός από μία σπουδαία επένδυση, «βλέπουν» έναν παίκτη που έχει να προσφέρει άμεσα και μάλιστα πολλά στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο ΜΠΕΡΓΚ

Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ωστόσο, είναι ακόμη πίσω . Ειδικά σε σχέση με τους Σίντεφελντ, Αμπέιντ και Καρέλη που ξεκίνησαν στο βασικό σχήμα. Ο Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο, αποτελεί ''πολυτέλεια'' για την κατάσταση που βρίσκεται ο σύλλογος και όταν θα είναι στο 100%, ο Γιάννης Αναστασίου αλλά και ο κόσμος του «τριφυλλιού» περιμένουν πολλά από εκείνον. Κάτι απολύτως λογικό...

ΦΟΡ, ΝΤΙΑΡΑ, ΠΡΑΝΙΤΣ

Μπορεί να υπάρχει ο Μπεργκ και να μπορεί να αγωνιστεί και ο Καρέλης στη κορυφή της επίθεσης, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός... ψάχνει και για έναν επιθετικό που θα αποτελέσει το μπακ-απ του Σουηδού. Κάτι που σημαίνει, ότι με την προσθήκη ακόμη ενός στράικερ, το «τριφύλλι» αποκτά ακόμη μία λύση. Αυτά, την ώρα, που στο «πράσινο στρατόπεδο» περιμένουν τις εξελίξεις με Ντιαρά και Πράνιτς. Δύο ποδοσφαιριστές... κράχτες που αν είναι στα καλά τους μπορούν να δώσουν μεγάλη ποιότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα