Το... βάρος σε Άντερλεχτ και Βαλένθια

Το... βάρος σε Άντερλεχτ και Βαλένθια

Δημήτρης Τομαράς
Το... βάρος σε Άντερλεχτ και Βαλένθια

bet365

Στον Ολυμπιακό δεν ασχολούνται με τα όσα διαρρέονται και γράφονται για Μίτσελ ωστόσο τα ματς με Άντερλεχτ και Βαλένθια κρίνονται και χαρακτηρίζονται σημαντικά ως προς την περαιτέρω ενίσχυσή του. Αναμονή για Τζιμπούρ και τις επόμενες μεταγραφές με πρώτο μέλημα τον αμυντικό χαφ.

Στο Λιμάνι από την μία περιμένουν βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού στους αγώνες με Άντερλεχτ και Βαλένθια και παράλληλα να διαπιστώσουν το τι κενά μπορεί να υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ πέραν του αμυντικού χαφ, μία θέση για την οποία καλά κρατούν οι προσπάθειες ανεύρεσης του ιδανικού παίκτη (υπόθεση που προχωρά και αναμένονται εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες). Στην πειραϊκή ΠΑΕ δεν τους απασχολούν τα όσα ακούγονται, λέγονται ή αποτυπώνονται στον Τύπο για τον Μίτσελ και το μέλλον του και κοιτάζουν αποκλειστικά τα δύο σημαντικά αυτά φιλικά τεστ.

Εξάλλου οι Πειραιώτες θεωρούν πως έχουν πολύ καλό υλικό που θα τους επιτρέψει να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο τη νέα σεζόν. Ως προς το κομμάτι της περαιτέρω ενίσχυσης δεν είναι μόνο η θέση του αμυντικού χαφ καθώς δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και άλλοι παίκτες και ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας. Εξάλλου ο Μίτσελ είναι συνεχώς σε ανοιχτή γραμμή με τους διοικούντες για όλα τα θέματα, αγωνιστικά και μη. Πάντως από τον Ολυμπιακό δεν προέκυπτε ως πληροφορία συνάντηση του προπονητή με ανθρώπους του συλλόγου για την Δευτέρα.

Αναφορικά με τον Τζιμπούρ οι νταμπλούχοι είναι ακόμα εν αναμονή προτάσεων για τον παίκτη. Σχετικά με την παρουσίαση του Χαβιέ Σαβιόλα σε αυτήν ενδέχεται να παραστεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενώ θα είναι και ανοιχτή για το ευρύ κοινό και γενικά όποιον θέλει να την παρακολουθήσει. Τέλος δεν έχει σταματήσει η προσπάθεια για την δημιουργία του Olympiacos Foundation. Εκτιμάται πως μέσα σε λίγους μήνες το φιλανθρωπικό αυτό ίδρυμα που θα φέρει την σφραγίδα των ερυθρόλευκων θα είναι έτοιμο προς παρουσίαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα