Επαφές και εμπόδια για Μπέιλ

Gazzetta team
Επαφές και εμπόδια για Μπέιλ

bet365

Το «δεξί χέρι» του Προέδρου της Ρεάλ πήγε στο Μαϊάμι για επαφές με τον Ντάνιελ Λίβι. Ποια είναι τα εμπόδια της μεταγραφής.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έστειλε στο Μαϊάμι τον άνθρωπο του, τον Ενρίκε Σάντσες Γκονζάλες για να μάθει από πρώτο χέρι τις απαιτήσεις της Τότεναμ.Οπως γράφει η Daily Mail, η πρόταση της Ρεάλ είναι στα 100 εκατομμύρια ευρώ κι όχι παραπάνω όπως διέρρευσε κάποια στιγμή.

Αν όλα πάνε καλά, θα ταξιδέψει στο Μαϊάμι και ο ίδιος ο Πέρεθ για απευθείας διαπραγματεύσεις.

Τα εμπόδια που παρουσιάζονται στη μεταγραφή έχουν σχέση με τις απαιτήσεις της αγγλικής ομάδας που θέλει τραπεζικές εγγυήσεις για τα χρήματα της μεταγραφής, ενώ διαφορά υπάρχει και στον τρόπο πληρωμής του ποσού, καθώς ο Λίβι θέλει όλα τα χρήματα αμέσως, κάτι που δεν συζητά η Ρεάλ και προτιμά προκαταβολή και μετά δόσεις.

Τέλος η Τότεναμ επιμένει να πάρει ως αντάλλαγμα τον νεαρό επιθετικό Μοράτα, τον οποίο ανέδειξε πέρσι ο Μουρίνιο, καθώς αντιμετωπίζει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα, μετά και τον τραυματισμό του Ντεφόε. Ωστόσο οι Ισπανοί δεν δίνουν τον 20χρονο καθώς θεωρούν ότι θα είναι ο μελλοντικός αστέρας της ομάδας.

Πάντως, σε επαφή βρίσκονται και οι νομικοί των δύο ομάδων για τη σύνταξη των συμβολαίων κι όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί μέχρι την έναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος στις 18 Αυγούστου.

Στην Τότεναμ θεωρούν ότι η καριέρα του Ουαλλού στην ομάδα έχει τελειώσει κι όπως και να έχει, θα γίνει η μεταγραφή του. Παράλληλα είναι, όμως, εκνευρισμένοι με τη συμπεριφορά του και την πίεση που ασκεί για να φύγει. Μάλιστα έπεσαν στο τραπέζι και κάποιες σκέψεις να ακυρωθεί η μεταγραφή και να μείνει στον πάγκο για όλη τη χρονιά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα