Φάουλερ: «Μίλαγαν πολύ και δεν έπαιζαν»

Gazzetta team
Φάουλερ: «Μίλαγαν πολύ και δεν έπαιζαν»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ρόμπι Φάουλερ αγωνίστηκε στο φιλικό της Λίβερπουλ με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού περισσότερο μίλαγαν παρά έπαιζαν μπάλα.

Ο παλαίμαχος, πλέον, επιθετικός συμμετείχε για τελευταία φορά σε παιχνίδι ποδοσφαίρου προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ και στάθηκε στην απόδοση του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Και είναι ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας. Ωστόσο αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι οι ποδοσφαιριστές του μίλαγαν πολύ μέσα στο γήπεδο και δεν έριχναν το βάρος τους στο να παίξουν την μπάλα τους», ήταν τα λεγόμενα του Ρόμπι Φάουλερ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα