Τα πράσινα αποκαλυπτήρια

Γιώργος Βροντάκης
Τα πράσινα αποκαλυπτήρια

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανοίγει τη Λεωφόρο στους φιλάθλους του για το φιλικό ματς με τη Λάτσιο (21:00, OTE Sport3), όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της ομάδας.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει όλες τους νεοφερμένους στην αποστολή για τη φιλική αναμέτρηση με τους Ρωμαίους όπου η Λεωφόρος ανοίγει τις πύλες της για τους φιλάθλους του τριφυλλιού.

Το ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού αναμένεται κατάμεστο καθώς υπολογίζεται πως θα υπάρχουν περίπου 13.000 φίλοι του τριφυλλιού.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού για το πρώτο φετινό φιλικό επί ελληνικού εδάφους υπολογίζει τους: Κοτσόλης, Καπίνο, Κουτρουμπής, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ρισβάνης, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Αμπείντ, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Αναστασόπουλος, Ντίνας, Μουζακίτης, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Καρέλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαυρίας, Χουχούμης, Σταματάκης, Αποστολόπουλος, Ταμπάκης, Αναγνωστόπουλος, Κουσίδης και Γιαννιτσάνης.

Ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να ξεκινήσει με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σίλντενφελντ και Κουτρουμπή. Δεξί μπακ θα είναι ο Μαρινάκης και αριστερό ο Νάνο.

Στην τριάδα των χαφ, ο Μέντες θα είναι ο αμυντικός μέσος και ως εσωτερικοί θα χρησιμοποιηθούν ο Αμπεϊντ με τον Ζέκα. Στην επίθεση ο Μάρκους Μπεργκ θα βρίσκεται στην κορυφή με τον Μπαϊράμι στα αριστερά και τον Καρέλη στα δεξιά.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα