Φιλική νίκη για Εργοτέλη

Φιλική νίκη για Εργοτέλη

bet365

Φιλική νίκη με 2-1επί του Πλατανιά, πέτυχε η ομάδα του Εργοτέλη. Καλύτεροι οι «κιντρινόμαυροι», που είχαν και δοκάρι.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα του Εργοτέλη, που φιλοξένησε σε φιλική αναμέτρηση τον Πλατανιά, του οποίου επικράτησε με 2-1.

Οι ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον Μπαμ-Μπαμ να εκμεταλλεύεται το λάθος του Ιντζίδη και να νικάει τον Γεωργάλιδη.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έψαξαν ένα ακόμα τέρμα, όμως αντ' αυτού, κόντρα στην ροή του αγώνα ο Παλατανιάς κατάφερε να ισοφαρίσει. Ήταν στην εκπνοή του πρώτου μέρους όταν ο Γουνδουλάκης με ωραίο πλασέ νίκησε τον Αθανασίου.

Το σκηνικό στην επανάληψη ήταν το ίδιο, μρε τον Εργοτέλη να πιέζει και να φτάνει πολύ κοντά στο γκολ με τον Αναστασάκο, όμως η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ότι δεν κατάφερε ο έμπειρος επιθετικός σε αυτή τη φάση, το πέτυχε ο Χάντι στο 85' από κοντά, μετά από όμορφη σέντρα του Τζανακάκη, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου (67’ Καβουσάκης), Σαρρής (80’ Παντελάκης), Γιοβάνοβιτς(73’ Μπουχαλάκης), Τζανακάκης, Πίτσος (80’ Ρέντζας), Κοιλιάρας (65’ Πελέ), Καρντόσο (26’ Κοζορώνης), Χαντί (80’ Λεονάρντο), Περέιρα (65’ Μπαντιμπανγκά), Χρυσοφάκης (65’ Ρομάνο), Αναστασάκος (80’ Δωματάς).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ:Γεωργάλιδης, Σέρα, Ράφαελ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Στόλερ, Ιντζίδης, Γουνδουλάκης, Μοράλ, Μπέλιτς, Γιακουμάκης

Έπαιξαν και οι Περιστερίδης, Τεττέ, Ζουμπουλάκης, Δημήτρης, Ντεντάκης, Φαΐσκα, Ναζλίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα