Και επίσημα Παπατζίκος και Λουκίνας

Και επίσημα Παπατζίκος και Λουκίνας

Και επίσημα Παπατζίκος και Λουκίνας

Στα Χανιά θα συνεχίσουν την καριέρα τους Λουκίνας και Παπατζίκος, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή τους στην νεοφώτιστη ομάδα. Ανανέωσε και ο τερματοφύλακας, Θεοδωρόπουλος. 

Παίκτες των Χανίων είναι και επίσημα από σήμερα οι Γιάννης Λουκίνας και Αλέξανδρος Παπατζίκος, οι οποίο ανακοινώθηκαν από την διοίκηση του συλλόγου. 

Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές ξαναγίνονται συμπαίκτες, μετά από ένα μικρό διάλειμμα μίας σεζόν. Πέρσι ο Λουκίνας ήταν παίκτης του Φωκικού, ενώ ο Παπατζίκος αγωνίστηκε στην Επανομή, ενώ την προηγούμενοι σεζόν αμφότεροι συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδο της Νίκης Βόλου στην Β' Εθνική. 

Η ανακοίνωση: 

Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος θα συνεχίσει  να υπερασπίζεται την εστία του ΑΟΧ και την νέα ποδοσφαιρική περίοδο αφού ανανέωσε την συνεργασία του με την ΠΑΕ ΑΟΧ. Εξάλλου οι  Αλέξανδρος Παπατζίκος και Γιάννης Λουκίνας είναι τα νέα πρόσωπα της οικογένειας του ΑΟΧ . Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Μετά τις υπογραφές, οι δυο παίκτες μίλησαν με τα καλύτερα για την νέα τους ομάδα, τόνισαν πως είναι πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούν στα Χανιά και υποσχέθηκαν φυσικά να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. 

Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος τόνισε: «Πολύ ωραία αισθάνομαι εδώ στα Χανιά. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε μια νέα ομάδα, που θα αγωνίζεται στη Β’ Εθνική κατηγορία και εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τη βοηθήσουμε. Δύσκολη κατηγορία. Δικός μου στόχος σε κάθε παιχνίδι είναι να είμαι καλύτερος. Δεν ξέρω πολλά για τον ΑΟΧ. Μαθαίνω και είναι πράγματα που μ’ αρέσουν στην ομάδα».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Λουκίνας είπε: «Είμαι ευχαριστημένος που τέλειωσε η μεταγραφή. Δεν το σκέφτηκα πολύ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας, που με πίστεψαν. Δύσκολο το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και θα δώσουμε το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θα δουλέψουμε όσο γίνεται περισσότερο για αυτό το σκοπό».

Best of internet